The Sea of Trees: Trailer - Matthew McConaughey, Ken Watanabe a procházka lesem sebevrahů

Ti dva se v lese potkají náhodou. Oba chtějí ukončit svůj život... a pak se rozhodnou žít. Najít ovšem cestu ven z japonského lesa sebevrahů, to není žádná legrace.
V krátké době je to podruhé, co nás filmaři do legendárního strašidelného místa lákají. Hororový výlet Natalie Dormer díru do světa neudělal a těžko říct, jestli si dramatičtější varianta povede lépe. O režii se sice postaral ceněný Gus Van Sant, snímek již ale rok leží ve skladu a nic se s ním neděje. Proč? Svou premiéru měl na loňském festivalu v Cannes a vedl si hodně bídně. Během závěrečných titulků se prý i bučelo, recenze jsou odstrašující a plošně se mluví neskutečně šíleném konci, který vše staví na hlavu. Což filmu dodává punc zajímavosti. Jako řada diváků, mám rád překvapivé konce. A ten v The Sea of Trees vyvolává neskutečně prudké reakce. To chci vidět a zjistit, o co jde!
Samotný trailer, vypuštěný momentálně pro japonský trh (kde se film konečně dočká v nejbližší době oficiální premiéry), působí každopádně silně a atmosféricky.
Hodnocení traileru: 70%

Související osoby


Související tituly


Související články