Profilový obrázek

DDOS

18

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Tenkrát v Hollywoodu
    Tenkrát v Hollywoodu (2019)
    7.5
    Tarantino ve filmu Tenkrát v Hollywoodu vyjadřuje svou lásku ke kinematografii v celé kráse. Pro znalce filmové produkce šedesátých let nebo případu Sharon Tate se určite jedná o lahůdku, ale i človek, který se tolik nevyzná v dobových reáliích si snímek může užít, například díky chemii dvou hlavních postav a jejich famózním hereckým výkonům.
    Wonder Woman
    Wonder Woman (2017)
    9
    "Už jsi viděl Wonder woman?", zeptala se mě..."Ne..?".."Je to dobrý, jdi na to.." Je to VÝBORNÝ. Předem jsem si nic moc nezjišťoval a šel na ten film bez očekávání. A moje očekávání to celkem smetlo a předčilo a ..pak jsem se na očekávání vykašlal a užíval si ten film...Film plný kontrastů, detailů, poselství, emocí a efektů. Podivnou mozaiku bájného světa bez varování vtaženého do první světové (ani já to nečekal), antické bohy a indiána, muslima, američana a bláznivého (asi) ira v jednom záběru...kouzla, slzy a výbuchy leteckých pum. Paráda
    27 šatů
    27 šatů (2008)
    7.5
    Romantický film, který rozhodně není pro mužskou část diváků, neboť takovýto příběh plného svatebních radovánek, sentimentu a ponurého štěstí nikdy nemohou pochopit. Ona ta zápletka děje už hovoří sama za sebe a tak byť je příběh plný realistického klišé a jiných růžových podivností, jedná se o zábavu zcela přirozenou dle zavedené šablony pomalu se rozvíjejícího vztahu, který náhle dostane trhliny, aby nakonec stejně skončil, jak jinak, svatbou. Usměvavé tváře, sem tam slzy, ale happy end je jasný a daný. Romantická pohádka ryze pro dámské publikum jako dělaná.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci