david141474

200

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Uživatel nevyplnil svou lokalitu.



    Černý telefon
    Černý telefon (2021)
    10
    Tenhle film mě solidně překvapil, šel jsem na ten film jen kvůli tomu, že je to prostě horor a protože je to do 15 nepřístupný a mě je dnes 15 takže jsem toho využil a zašel jsem si na Černý Telefon. Musím říct, že je to opravdu dobře natočený. Má to dobrý scénář, který se u hororů moc často nevidí a toho si cením. Děj je taky skvělej. Vlastně jde o to že jednoho kluka vezme do zajetí jeden masovej vrah a dál Vám neřeknu ani slovo, protože spoilery. Záporák není tak děsivej, jenom na konci udělá něco co překvapí! Policisté jsou úplně blbý v tomhle filmu, ale nemůže být každá postava dokonalá. Prostě a jednoduše tento film ke velký překvapení a já jsem rád, že jsem na tento film mohl jít. Doporučuju lidem, kteří mají rádi přízemnější horory, kde se postupně buduje napětí a není tam tolik krve. Sice to nebylo nejděsivější, ale je to dobrej horor. 10/10 velký překvapení!
    DC Liga supermazlíčků
    DC Liga supermazlíčků (2022)
    8
    Tento film je celkem solidní překvapení. Nic jsem od něj nečekal, jenom to že postavu Flashe dabuje můj oblíbený youtuber, zaměřující se na téma filmy a seriály. Dabing je skvělej, ale vyčnívá člověk jménem Jakub Neumann, který se s tím dabingem popasoval velmi dobře, i když měl menší roli. Ale teď co nestálo za moc a jak by se to dalo říct? Záporák velký špatný. Jeden z nejhorších záporáků letošního roku. No comment. Postavy good, mazlíčci taky good, nejlepší postava je jednoznačně Merton neboli Flash želva a Flash samotnej. Jenom mě celkem štvalo, že vypípali každé její sprosté slůvko. No bylo by lepší kdyby to necenzurovali, výsledný produkt je poté o něco horší. Konečné rozhodnutí je 8/10 solidní film, ale záporák nene.
    Star Wars: Klonové války
    Star Wars: Klonové války (2008)
    10
    Nevim kde začít. Tento seriál je velmi podhodnocený a to je škoda, protože lepší Star Wars seriál není. A to říkám jako fanoušek Star Wars. Tento seriál má jednak skvělý děj, každá epizoda je velmi zajímavá, krom jedné jediné MERCY MISSION, která je nejhorší epizoda celého seriálu. Jinak je to velmi velmi kvalitní dílo, které stojí za zhlédnutí každého člověka, který se začíná zajímat o Star Wars. A finále s Ahsokou a Maulem? Finále celého seriálu je neuvěřitelný. Lepší seriálové finále jsem snad v životě neviděl! Když nepočítám Dark Winds, který jsou o kapánek lepší než Clone Wars. Prostě a jednoduše 20/10, menší číslo dát ani nemůžu! Nejlepší seriál od Star Wars!

    Oblíbená díla

    • Plakát 1
    • Plakát 2
    • Plakát 3

    Oblíbení tvůrci

    • Plakát 1
    • Plakát 2
    • Plakát 3