Profilový obrázek

Kloudy

206

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Uživatel nevyplnil svou lokalitu.



    After: Přiznání
    After: Přiznání (2020)
    2
    Nejlépe bych asi začala výrokem, který jsem pronesla při spuštění titulků: "Není to taková sračka jako jednička...". Konečně ten děj začal dávat aspoň trochu smysl (když vezmeme v potaz, že to je slaďárna), v některých pasáží mě dokázal film dokonce i rozesmát (přesněji dvakrát, ale i to se počítá). Ale stále to je pouze romantický film pro vlhké třináctky, který absolutně nepřišel s ničím novým. Hlavně mi tam chybělo nějaké napětí, ve zkratce celý film sledujeme pouze jak se hlavní hrdinové dají k sobě (hned poté následuje erotická scéna) a pak zase od sebe. Ono když to vidíte několikrát po sobě, už to je spíše unavující, než aby vám bylo líto jejich rozchodu, či měli radost z toho, že se vrátili k sobě.. Dokonce i ty sex scény stáli za hovno! Nemám potřebu aby tam bylo vidět všechno (od toho je přece jenom porno...), ale když necítíte napětí mezi hlavní dvojicí a necítíte ani žádné vzrušení, tak je nejspíš něco špatně. Nejsmutnější ale je nejspíš fakt, že jsem si už posledních 30 minut říkala: "Kdy to už skončí?". Dávám 3* hlavně kvůli tomu, že zřejmě nejsem cílovka a hlavně z toho důvodu že After neurazí ani nepotěší. Prostě zase další film na který se kouknete jenom z nudy a nic od něj neočekáváte (či chcete zasunout, tak to přetrpíte se svou přítelkyní).
    Stánek s polibky 2
    Stánek s polibky 2 (2020)
    6
    Kissing Booth neboli Stánek s polibky (fakt nesnáším český názvy...) je průměrný romantický film ve kterým se nestane nic co neočekáváte předem. Ale tak co si budem, když koukáte na slaďárnu pro puberťáky neočekáváte zvraty jako v Game of Thrones. Doporučuji tedy všem, kdo si chce jenom vypnout mozek a sledovat občas až dementní příběh této love story (a hlavně ty fucking hot borce bez triček!).
    Outer Banks
    Outer Banks (2020)
    8
    Tenhle seriál byl pro mě, dá se říci, spíše oddechový. Začátek je docela dost zdlouhavý a upřímně jsem ani nevěděla, zda budu sledovat dál, ale pak mě to chytlo a nepustilo. Ano jsou tam části, kdy jsem si lámala hlavu nad skoro až retardací hlavních hrdinů a můj spánkový deficit tomu moc nepomáhal, ale taky tam byli části, který mě donutili prostě koukat dál. Poslední díly byli už strašně prodlužovaný a projevů lásky bylo tolik, že jsem z toho málem chytila cukrovku.Nechci sem psát spoilery, takže zde můj komentář týkající se příběhu zřejmě končí. Určitě to nepatří k seriálům, který bych na potkání doporučovala, ale taky nepatří k nejhorším co jsem viděla (a věřte, že jich bylo dost...). Vzhledem k tomu, že konec byl docela otevřený, tak i předpokládám, že bude pokračování. A víte vy co? Ani trochu by mi další série nevadila, přece jenom i seriály u kterých vypnete jsou občas potřeba. Celkově bych to hodnotila pouze na 3*, ale kvůli badass slepé babce, která mi připomněla film "Smrt ve tmě" dávám hvězdu navíc. Teď se poroučím a jdu aspoň na dvě hodiny vyspat, něž mi začne zvonit budík.
    Zámek a klíč
    Zámek a klíč (2020)
    4
    Tenhle seriál má neskutečný potenciál, obstojný postavy a hlavně skvělou mytologii. Co už tak skvělé není? Naprosto nelogické chování postav, nevyužití klíčů. Ne Vážně může mi sakra někdo vysvětlit proč se klíč, díky kterému můžete ovládat chování lidí, využil jen v jedné epizodě a to k zesměšnění "středoškolské tyranky"? Nebo proč dospělá žena, která by už měla uvažovat aspoň trochu racionálně, odejde do domu, ve kterém s největší pravděpodobností bude hlavní záporák celého příběhu s klíčem, který funguje pouze s korunou, která jen tak mimochodem je také v tom domě? Z jedné strany doufám, že bude další série, ale z té druhé se obávám, že to bude ještě horší.
    Stáhni a zemřeš
    Stáhni a zemřeš (2019)
    4
    Tento film mě velice zklamal snad ve všech ohledech. Před vydáním mě tento snímek velmi zaujal, jelikož rozhodně měl co nabídnout. Bohužel se z něj vyklubal pouze další "hororový" film dnešní doby. Neboli film u kterého už ve čtvrtce snímku víte jak to cca dopadne a lekne se či aspoň pociťuje strach snad jenom desetileté dítě. Příběh nebyl nijak jedinečný. Místy mi to dokonce připomínalo Nezvratný osud a musím připustit, že dokonce i ten mě aspoň bavil. Hlavní postavy mi nepřišli nijak zajímavé, natož abych se o ně nějak strachovala. Ale co bylo snad nejhorší na tomto filmu, byl humor. Možná je to mnou, ale už mě přestává bavit ten trapný americký humor, který ve většině případu se ani nehodí k dané chvíli, či dokonce filmu. Kde jsou ty doby, kdy jsem se i u hororu bála?

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci