Mammma

Daniela Krejbichová

Komentáře 3

Od nejnovějších
  1. Sebevražedný oddíl
    Sebevražedný oddíl (2016)
    9
    Nový film od DC, který pro mě není úplně DC klasika. Osobně se mi nelíbil hlavní záporák, v tomto případě záporačka. Ale jinak nemám filmu téměř co vytknout. Bylo to vtipný, Harley byla geniální, vtipná, originální, svá. A i ostatní postavy mě nijak nevadily. Jediný se mi tu z postav nelíbil Joker, ten mi přišel moc slizký a úchyl na první pohled, ale ve filmu moc nebyl, takže to filmu odpustí.
  2. To
    To (2017)
    8
    Klasický horror, u kterého se opravdu budete bát. Je to spíš založený horor na nechutnosti než na mysteriu, proto i píšu klasický. Pro mě byli klauni odjakživa děsivý, tak toto je horor přímo pro mě, hezky se tam prolínají pasáže a celkově horor opravdu utekl velmi rychle. Jedině pár scén mi nedávalo úplně smysl a bylo to tak zvláštně zachycené…
  3. Spider-Man: Daleko od domova
    Spider-Man: Daleko od domova (2019)
    7
    Nový spider-man patří spíš mezi ty slabší, vizuálně krásně natočené, kostýmy o tom nemusí být ani řeč, herecké obsazení za mě taky skvělý. Horší je za mě příběh, je to takové nemastné, neslané. Průměrný příbeh, spíš teda podprůměrný, ale i tak to v kině ubíhalo. Mně se osobně víc líbila jednička, ale i tak dobrý komixový film.