Profilový obrázek

YTTEB

Komentáře 3

Od nejnovějších
  1. Protivný sprostý holky
    Protivný sprostý holky (2004)
    10
    Naprosto ikonický film z roku 2005 sledující skupinu středoškolaček. Je nutno ho vidět v originále, v českém dabingu se naprosto ztratí veškerý vtip, hlášky a celková atmosféra filmu. Hlavní herečky podaly naprosto perfektní výkon, každá má velmi osobitý charakter, zkrátka by to bez nich nebylo ono. Lilo je v tomto snímku super, dle mého jeden z jejích nejlepších filmů.
  2. Noční můry z temnot
    Noční můry z temnot (2019)
    8
    Horor který není moc strašidelný, je vhodnější pro diváky kteří nepotřebují mnoho k tomu aby se báli. Mně osobně se film velmi líbil, příběh mi přišel velmi zajímavý, jednotlivé „noční můry“ byly hezky zpracované, pro mě strašidelné tak akorát. Pro někoho kdo má rád opravdu strašidelné horory, může být tento film nudný.
  3. Co jsme komu zase udělali?
    Co jsme komu zase udělali? (2019)
    7
    Dle mého názoru byl první film lepší, vtipnější. Tento rozhodně nebyl špatný, mně osobně se vtipy líbily ale je jasné, že někomu se takový humor nelíbí. První film byl ale dle mého nesrovnatelně lepší. Film bych zařadila mezi klasické francouzské komedie. Postavy jsou sympatické, nejvíce asi rodiče manželek. Někdy je humor použitý ve filmu sušší, ohraný, prostě typický v komediálních filmech.