Profilový obrázek

SarahHall

Sára

Komentáře 12

Od nejnovějších
  1. 2 $ocky
    2 $ocky (2011)
    10
    Miluju tenhle seriál ! Už od prvního dílu jsem se do tohoto seriálu zamilovala :)Taky je to možná tím že mě tenhle typ humoru baví :)
  2. Deadpool
    Deadpool (2016)
    1.5
    Osobně se mi tenhle film vůbec nelibí.Považuji ho za jeden velký průšvih.Děj je prostě o ničem,a po zhruba půl hodině jsem to vzdala. Čekala jsem něco víc,protože všichni o tom mluvili jak o nejlepším filmu co kdy viděly.Ale já chápu že každému se líbí něco jiného.Pro ty co mají tenhle žánr filmu rádi tak pro ně je to dobrý film :)
  3. Hačikó - Příběh psa
    Hačikó - Příběh psa (2009)
    9
    Užasný a dojemný příběh o přátelství a věrnosti mezi psem a člověkem.Tenhle příběh je natočený podle příběhu který se opravdu stal.Tenhle příběh mě emotivně totálně odrovnal.Musím prohlásit že je to nejdojemnější příběh co jsem kdy viděla.Tenhle film vás už od půlky chce totálně vyždímat.Musím taky pochválit užasný herecký výkon psího herce.Na tenhle snímek se ráda podívám znovu a znovu i když budu vědět že mě emotivně odrovná :)
  4. Pan Nikdo
    Pan Nikdo (2009)
    7.5
    Opravdu zajímavý snímek toto.Na tenhle snímek se prostě musíte podívat vícekrát aby jste ho pochopily.Musím se přiznat že ho pořád zcela nechápu.Ale film je opravdu skvěle natočený a promyšlený.Určitě v sobě musí skrývat nějakou hlubší myšlenku kterou jsem já bohužel ještě nenašla.Jinak Jared Leto opět předvedl fascinující herecký výkon.
  5. Mrtvá nevěsta Tima Burtona
    Mrtvá nevěsta Tima Burtona (2005)
    10
    Tohle je můj nejoblíbenější animovaný film :3 Tim Burton je prostě génius. Miluju tyhle animace na způsob hororové pohádky :3 K tomuto dílu nemám už nic víc říct než dokonalost :)
  6. Cesta do fantazie
    Cesta do fantazie (2001)
    10
    Můj nejoblíbenější anime film :3 Je to kouzelný příběh plný fantazie.Atmosféra která je u tohoto snímku je nenahraditelná.Příběh mě na tolik zaujal že jsem ani na chvíli neodvrátila oči. Hayao Miyazaki je jednoznačně nejlepší tvůrce anime.
  7. Pee-Weeho velké dobrodružství
    Pee-Weeho velké dobrodružství (1985)
    2
    Tohle je snad největší kravina co jsem kdy viděla.Děj není nějak zajímavý.Musím říct že po shlédnutí tohoto snímku jsem se cítila jak cvok. Jelikož jsem opravdu velký milovník filmů T.Burtona a líbil se mi snad každý film od něho. Tak musím říct že tohle je naprostý propadák a T.Burton šlápl vedle.
  8. Faunův labyrint
    Faunův labyrint (2006)
    9
    Faunův Labyrint je taková hororová pohádka.Hrozně se mi na tom líbí to spojení války a fantasy. Ale některé ty bytosti jsou opravdu úžasné nejvíce se mi líbil Pale Man který byl naprosto dokonalý :3 Hodně lidí říká že od toho čekalo víc.Ale já osobně říkám že tenhle film mě zaujal a patří k mým oblíbeným filmům.A ten konec filmu byl opravdu kouzelný :) Měla jsem slzy na krajíčku.A určitě stojí se na ten film podívat,ale není to film úplně pro každého.
  9. Pán prstenů: Společenstvo prstenu
    Pán prstenů: Společenstvo prstenu (2001)
    10
    Miluju ten film :3 Jako velký milovník fantasy nemám co vytknout.Prostředí,masky,casting který byl v některých rolí vážně povedený.A taky je to neskutečný příběh který mojí pozornost upoutal od prvního dílu až do posledního .Tenhle film mě opravdu nadchl. Vždy to bude pro mě 1. ve fantasy žánru.