Profilový obrázek

jitulilinka

153

jsem hrozně krásná a chytrá

Praha, Hlavní město Praha, Česká republika



    Proč právě on?
    Proč právě on? (2016)
    7.5
    Velmi příjemná, moderní, originální a vysoce Hightech komedie s excelentním Jamesem Francem a Bryanem Cranstonem. Film od začátku diváka navnadí na příjemnou náladu a baví se od začátku do konce. Nejzajímavější mi přišla Francova vila, která obsahovala spousta inovativních prostředků ( WC!). Velká radost i za poměrně velkou roli pro skvělého komika Keegana Michaela Keye, který dodával šmrnc.
    Příchozí
    Příchozí (2016)
    9
    Rozhodně dobře natočené sci-fi, konečně zase jedno, které nepotřebuje nesmyslně hýřit efekty, které jde rychle k věci a přitom se mu daří stále být tajemné a napínavé. Úvodní minuty, seznamování s hlavními postavami a první zkoumání lodi mi dokonce připomněly Blízká setkání třetího druhu, což mi udělalo velkou radost stejně jako použití Dvořákovy hudby.
    Kráska a zvíře
    Kráska a zvíře (2017)
    8
    Oproti českým pohádkám možná trochu kýčovitější, ale naprosto mě svým celkovým vzhledem film uhranul. Emma Watson je úžasná, celou dobu je sice obklopená hlavně geniálními triky a CGI postavami, ale nevadí mi to a ve finále je to velmi vtipné a muzikálová čísla až famózní. Condon je evidentně umí.
    Mocný vládce Oz
    Mocný vládce Oz (2013)
    6.5
    A takhle to dopadá, když se Disney snaží napodopit Burtona. Ach jo. Ale kupodivu mě ani moc neštvalo 3D, naopak scény z balónu byly úchvatné. Na druhou stranu příliš mnoho záběrů na "úžasnou a pohádkovou" krajinu v zemi Oz, ty hnusný rozvíjející se kytky mě budou děsit ještě pár dní. Zachránil mě James Franco v 3D...no co k tomu dodat, že? :-)
    Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic
    Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic (2013)
    6.5
    Kdyby byl tenhle film pojat jako sci-fi a né parazit pohádky, bylo by to o dost lepší. Plus dabing je v tomto případě opravdové ZLO - říkat Jeremy Rennerovi Jeníčku je k smíchu a naprosto to ničí atmosféru. Gemma Arterton mi do role Mařenky (skoro stejně směšné) vůbec neseděla. Ale zábava to byla, né že né. Jen doufám, že ten konec nemá být naznačení dalšího dílu.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci