katik.m

Katka Maxová
836

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Praha, Hlavní město Praha, Česká republika



    Babovřesky 3
    Babovřesky 3 (2015)
    2
    "Letní komedie tak trochu v duchu Slunce seno.." Bohužel tohle fakt nefunguje..Troškovo Slunce seno je geniální, pohádky u nás nikdo netočí líp, Kameňák žádná hitparáda ale ok, ale Babovřesky? To je fakt odpad. Většina filmu stejně jako postavy je už otravná, nevtipná a nebo trapná. Prosím už žádné další pokračování!!
    Babovřesky 2
    Babovřesky 2 (2014)
    2
    Jednička se docela dala, ok dalo se, ale tohle je teda fakt šmíra a odpad. Trapný vtipy, který bych se styděl vykládat i ve čtyřce, natož je použít ve filmu. Herecký výkony ani netřeba komentovat. Nevadí mi Troškovi filmy, většina se mi i líbí, ale série Babovřesky je fakt už hodně nízko.
    Rychlejší než smrt
    Rychlejší než smrt (1995)
    8
    Zápletka jednoduchá, ale pěkně zasazená do kulis divokého západu. Atmosférou nabité přestřelky, solidní hudební podkres, ale i pár slabších míst,které mi ale nezkazili dojem z filmu. Zajímavé postavy a charaktery, které umírají tak rychle, jak odbíjejí hodiny. Široká paleta herců rozhodně potěšila, ale nejvíc z ní vyčnívá Hackmen, který postavu zahrál bravurně.
    • Sharon Stone, Gene Hackman, Russell Crowe, Leonardo DiCaprio, Tobin Bell, Roberts Blossom, Keith David, Lance Henriksen, Pat Hingle, Gary Sinise, Mark Boone Junior
    Machři 2
    Machři 2 (2013)
    6.5
    Dvojka podobně jako jednička - film působí jak když si Sandler s kámošema vyhodí z kopejtka, natočí to a udělá z toho film..pořád stejný- stejně jednoduchý, stejně nenáročný a stejně vtipný. Navíc je film oživenej o pár nových postav a naopak ochuzenej o Schneidera. Takže pohoda, pořád bych to zařadila mezi ty lepší Sandlerovi filmy.
    Machři
    Machři (2010)
    8
    Výborná komedie. Z filmu je hodně cítit, že se herci při natáčení bavili..že možná ani nic nehráli a často jen improvizovali..jednoduchej, hodně nenáročnej film, kterej ale pobaví a neurazí. Prostě fotrové se vracej do mladejch let..
    • Bezva sestava- Sandler+Rock+James+Schneider+Spade

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci