Lady Adel

118

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Doctor Strange
    Doctor Strange (2016)
    9
    marvel potažmo disney to prostě umí, ač pro nekomiksáky neznámá postava tak jí dokáží prodat tak, že se z vás musí stát její milovník. tento origin jede na jistotu, ale jistota u marvelu znamená velkou zábavu. Je to nástupce Tonyho starka? pravděpodobně ano a cumberbatchovi tuto postavu přeji. jen tak dál
    Rozpolcený
    Rozpolcený (2016)
    7
    Shymalan zpět, to mne donutilo vyrazit do kina na film jenž se stal kasovním hitem. McAvoy nepřekonatelný a Shymalanova režie je nezaměnitelná(až bohužel), pan režisér si libuje v wtf závěrech což mu zde vyšlo na jedničku. Ale čekat celou dobu jen na toto? díky profesore X, žes celou dobu utáhnul chatrnější scénář.
    Amadeus
    Amadeus (1984)
    9.5
    viděno již snad 20x a nikdy se neomrzí. příběh natáčen hlavně v Praze je skvěle připraven a dává nahlédnout do složité osobnosti hudebního génia, který musel být milován i nenáviděn zároveň :-) děkuji distribuci za možnost vidět toto veledílo v kině.
    Odebrat z přátel
    Odebrat z přátel (2014)
    5.5
    formát vítězí nad obsahem. originální zpracování, které se pokouší být satirou na dnešní mládež, ale ne úplně se mu to daří. ano, ukáže nám že uzavřít se u sebe u pc a komunikovat výhradně přes sociální sítě je špatné, ale po shlédnutí tohoto snímku to rozhodně nikoho nedonutí jít ven na procházku. ani to není moc strašidelné, ale přátele pomlouvat nehodlám ani v žertu :-)
    Hořící keř
    Hořící keř (2013)
    9
    dohánět resty je mou oblíbenou kratochvílí a tady nešlo udělat krok vedle. gratuluji HBO k další trefě do černého, samozřejmě lokalizované publikum toto téma vnímáme úplně jinak než zahraniční diváci. téma je to silné, produkce v podstatě na velké plátno. vynikající zážitek, který by měl každý čech byť s událostmi i okolnostmi obeznámen

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci