Martin Donovan

6.8

Pro výpočet aktuálního kariérního skóre využíváme uživatelské hodnocení u filmů a seriálů skrz celou kariéru tvůrce. Největší váhu pro výpočet mají poslední díla kariéry. Výsledné číslo ovlivňuje také popularita, oblíbenost a získání filmového ocenění.

Články 3

Hvězda marvelovek se představuje jako mladý Trump. První fotky lákají na provokativní film
Filmy17. 4. 2024
Hvězda marvelovek se představuje jako mladý Trump. První fotky lákají na provokativní film

Zřejmě nejkontroverznější prezident USA v novodobých dějinách dostane filmový portrét, který mu možná neudělá radost. Íránský režisérský objev Ali Abbasi (Svatý pavouk, The Last of Us) připravuje životopisný snímek The Apprentice (tedy učeň či nováček), v němž si posvítí na raná podnikatelská léta Donalda Trumpa. Ambicióznímu Newyorčanovi tehdy dělal společenský stín pravicový advokát a mistr politických kliček Roy Cohn a první fotografie z filmu odhaluje titulní dvojici v podání Sebastiana Stana (Captain America: Návrat prvního Avengera) a Jeremyho Stronga (Boj o moc). Očekávaný projekt, který už raná šeptanda šteluje na příští Oscary, bude mít v půlce května premiéru na festivalu v Cannes v rámci hlavní soutěže, a to vedle novinek Francise Forda Coppoly (Megalopolis), Yorgose Lanthimose (Kinds of Kindness) či Davida Cronenberga (The Shrouds).

Netflix poodhalil plány na příští rok
VOD27. 12. 2021
Netflix poodhalil plány na příští rok

V roce 2021 si Netflix připravil pro své předplatitele mnoho nových filmů a seriálů. Některé u diváků a divaček propadly, jiné se blýskly nečekanými úspěchy. A nejinak tomu bude určitě i v roce 2022. Také příští rok nás čeká mnoho programů ve vlastní produkci Netflixu, je tedy nejvyšší čas si o nich něco říci.

David Morse okouzlil Vary. Největší kinosál v Česku aplaudoval vestoje dramatu pro dva herce
Téma5. 7. 2011
David Morse okouzlil Vary. Největší kinosál v Česku aplaudoval vestoje dramatu pro dva herce

Jeden z vrcholů hlavní soutěže karlovarského filmového festivalu byl přijat s nadšením. Americký snímek Spoluautor (Collaborator), promítnutý v pondělí večer ve velkém sále hotelu Thermal, doprovodily do Karlových Varů obě hlavní hvězdy - Martin Donovan a David Morse.