Frank Wildhorn

?

Pro výpočet aktuálního kariérního skóre využíváme uživatelské hodnocení u filmů a seriálů skrz celou kariéru tvůrce. Největší váhu pro výpočet mají poslední díla kariéry. Výsledné číslo ovlivňuje také popularita, oblíbenost a získání filmového ocenění.

Pro výpočet kariérního skóre nebyly splněny podmínky.

Styl hudby Franka Wildhorna se obtížně definuje: je to směsice populární, divadelní a vážné hudby. V roce 1999 se Frank Wildhorn stal prvním americkým skladatelem po dvaceti dvou letech, kterému se hrály tři tituly na Broadwayi současně. Byl to Jekyll&Hyde - dvě nominace na cenu TONY, The Scarlet Pimpernel - čtyři nominace TONY a The Civil War - dvě nominace. Všechny tyto show obletěly celé Spojené státy a viděli je diváci v mnoha zemích všech kontinentů.

Frank rovněž dopsal několik nových písní do muzikálu Victor/Victoria a na Broadwayi nedávno uváděli jedno z jeho posledních děl Dracula: The Musical. Nesmrtelné melodie z muzikálu Jekyll&Hyde zaznívají často při nejslavnostnějších příležitostech: zahajování Olympijských her a dalších vrcholných sportovních událostí, při výročních setkáních politických stran a dokonce při inaugraci prezidenta Clintona v podání Jennifer Holliday. (http://carmenfilm.cz)

Narození:
29. 11. 1959

Znáte z


Frank Wildhorn: Filmy a pořady 3