FKA twigs

?

Pro výpočet aktuálního kariérního skóre využíváme uživatelské hodnocení u filmů a seriálů skrz celou kariéru tvůrce. Největší váhu pro výpočet mají poslední díla kariéry. Výsledné číslo ovlivňuje také popularita, oblíbenost a získání filmového ocenění.

Pro výpočet kariérního skóre nebyly splněny podmínky.

Články 2

Zapomeňte na Umučení Krista 2! Nicolas Cage ztvární v novém hororu Ježíšova otce
Filmy8. 5. 2024
Zapomeňte na Umučení Krista 2! Nicolas Cage ztvární v novém hororu Ježíšova otce

Nicolas Cage minulý rok vyhrožoval důchodem, ale zjevně pozapomněl, že takový zásadní krok vyžaduje nepřijímat nové pracovní zakázky. Letos už v zámoří vyšel postapokalyptický thriller Arcadian a král hereckých memů se objeví také jako maniakální vrah v šifrovaně promovaném krimihororu Longlegs. Jeho další ohlášený projekt by ovšem neuhodli ani nejzdatnější hospodští rádcové – šedesátiletý herec totiž ztvární jistého Josefa v hororové adaptaci apokryfního evangelia Tomášovo evangelium dětství, které pojednává o mládí Ježíše Krista.

Nová Vrána na prvních fotkách. Herecký talent navazuje na tragicky zabitého předchůdce
Filmy29. 2. 2024
Nová Vrána na prvních fotkách. Herecký talent navazuje na tragicky zabitého předchůdce

Málokterý film obestírá podobně těžký závoj mysteria a tragiky jako komiksovou Vránu (The Crow), která roku 1994 předložila Brandonu Lee jednosměrný tiket mezi hollywoodskou smetánku. Osmadvacetiletý syn Bruce Lee při natáčení kultovního filmu bohužel zemřel, a přestože následně vznikla podřadná série složená z nepovedených sequelů, až po třiceti letech přichází plnokrevný ambiciózní restart. Nová Vrána od režiséra Ruperta Sanderse (Sněhurka a lovec) má mít premiéru v kinech už letos v červnu a herecké šlépěje zbarvené zbytečnou krví vyplňuje talentovaný Bill Skarsgård (To, John Wick: Kapitola 4). První zveřejněné fotografie a režisérova slova slibují hodně temnou romanci.