Callan McAuliffe

6.8
Callan McAuliffe

McAuliffe je talentovaný mladý australský herec, který si už získal pozornost a ocenění za řadu rolí v divadle, filmu i na televizních obrazovkách. Spolupracoval s jedněmi z největších jmen filmového průmyslu a je jedním z nejvyhledávanějších mladých herců Hollywoodu.

McAuliffe debutoval na amerických plátnech filmem Má mě rád, nemá mě rád Roba Reinera, který měl premiéru v létě 2010. Po celosvětovém konkurzu si Reiner vybral jako představitele hlavní role právě McAuliffea.

Na televizních obrazovkách se zanedlouho objeví v očekávané australské minisérii Cloudstreet, která by se měla vysílat v březnu 2011. Jde o největší australskou televizní produkci v uplynulých deseti letech. Mezi jeho předchozí televizní role patří například ty v seriálech Packed to the Rafter, Comedy Inc či Blue Water High.

Mezinárodní publikum ho mělo možnost spatřit například v několikrát oceněném krátkém filmu Franswa Sharl v režii Hannah Hilliard, který vypráví příběh mladého chlapce na prázdninách na Fidži. Film získal cenu Křišťálový medvěd na festivalu v Berlíně, IF Award na australském mezinárodním festivalu Flickerfest a cenu Top Shortna festivalu v Melbourne.

 

Narození:
24. 1. 1995
Austrálie
Alt. jména:
Callum McAuliffe
Výška:
178 cm

Znáte z


Callan McAuliffe: Filmy a pořady 26