Jen pro tvé oči

70%

Komentáře a recenze 15

Dle počtu bodů
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
7
Sice je tu hodně cítit šablona, ale vlna absurdna i šílených akčních honiček mě jen tak neomrzí.
skylark13
skylark13
2 087 bodů
8
Trochu vážněji a hned je to lepší, sice Moore už je starší, ale tady byl fajn. Konečně nějaký záporák co nechce jen tak zničit svět a honička na lyžích je na jiné úrovní než ta v Agent, co mě miloval, bondgirl pěkná a Lotus parádní.
Foltest
Foltest
1 304 bodů
6
Jen pro tvé oči je vlastně poměrně sentimentální. Hned v úvodní scéně přichází snad už opravdu poslední zúčtování s Blofeldem, stejně tak jako památka na Ms. Bond. Navíc po Moonrakerovi přichází i návrat ke starému malému špiónění, což tak divákovi dává dojem poměrně chytré a zajímavé zápletky. Stejně tak musím pochválit jak prostředí alpského zimního střediska, tak řeckého závěru. Obojí je silně atmosférické. Bondgirl je krásná (sice se mi zatím líbila asi nejméně ze všech bondgirls z bondovské série, přesto je bezpochyby krásná). Dialogy diváka baví, stejně jako akce. Snímku Jen pro tvé oči tak nemám co vytknout a rozhodně jej doporučuji ke zhlédnutí.
koudel
koudel
318 bodů
7.5
V dnešní době působí staré "bondovky" roztomile komicky. Přesto je nutné ocenit velké množství akčních scén na tehdejší dobu výrazně avantgardních. Roger Moore a vtipné dialogy udrží i dnešního diváka, asi ne v napětí, ale spíš ve zvědavosti jak z toho 007 vybruslí nebo "vylyžuje"...i když to každý viděl několikrát...