Jednou to bude všechno tvoje

61%

Komentáře a recenze 3

Dle relevance
P
PlotPoint
65%

Raz to bude všetko tvoje je podarený film, ktorý má čo povedať a jeho sledovanie s istotou nebola strata času. Niekoľkokrát som sa veľmi hlasno zasmial, a ku koncu som sa aj ľahko dojal. Škoda len, že príbeh je až veľmi predvídateľný. Určite by som sa nehneval, keby ma film skúsil niečím prekvapiť. Ale pokiaľ chcete vidieť fajn feel good film zo Švédska, tak tomuto filmu dajte určite šancu.

K
Kritiky.cz

Ze začátku snímku jsem byla plna očekávání, které jsem bohužel v průběhu sledování ztratila, abych nakonec přišla snímku na chuť. Drama může vzbuzovat ve svém diváku nepříjemné pocity, protože zachycuje neideální rodinné vztahy a šarvátky a nakonec odhaluje i stará traumata. Celkově se film jeví spíš jako podprůměrný.

Č
ČT art

Výsledek, který poněkud alibisticky naznačuje, že není valného rozdílu mezi životem ve městě a na vesnici, neboť záleží hlavně na tom, jak si člověk zařídí svou existenci a jaký smysl jí vtiskne, vnímám jako dost tezovitý, zvláště když ve finále přibližuje Lisino konfrontační počínání. Vypravěčské uchopení je spíše rozvleklé, opírá se o záznam rádoby bezprostředních reakcí, kterým však schází spontaneita.