Champion

68%
Champion
Champion je koprodukční seriál BBC a Netflixu. Hlavním hrdinou příběhu je rapper Bosco Champion. Právě ho propustili z vězení a Bosco má v plánu opět nastartovat svou hudební dráhu. Jeho místo ale mezitím zaplnila jeho sestra Vita. Soupeření mezi oběma sourozenci o post slavného a úspěšného hudebníka pomalu rozděluje rodinu a hrozí, že ji navždy zničí.




Pasadenka
Pasadenka
560 bodů
6
Průměrné hudební a rodinné drama tentokrát z Londýna. Průměrné, protože takových tu už bylo, a i když produkčně se jedná o to lepší, příběhově nedostáváme nic zajímavé nežli opakovanou, stereotypní variaci.

Vyčlenění hudebníci, vězení, šikovná sestra, která je upozaděna svým bratrem a rodinou, kteří ji nedoceňují. Samo sebou je super úžasná tvůrkyně a zpěvačka, jak jinak. Vzepře se své rodině a vstoupí do tvrdého světa hudební branže, aby zjistila, že to není tak snadné. :D To vše promícháme rodinným dramatem a je vymalováno.

Seriál má několik momentů, jak říkám, je to hezké ztvárnění a závěr nabízí jistou katarzi a příslib další série. Ale nic zajímavé.

Dodatečné informace

Původní název:
Champion (více)
  • Velká Británie Champion
Premiéra v ČR:
11. 1. 2024
Distributor:
Netflix
Země původu:
Velká Británie
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch