Land of Bad

64%

Zajímavosti 5

  • V březnu 2024 měl premiéru Land Of Bad i v Praze a tuto jedinou projekci uvedl sám Petr Jákl. „Moc jsem si užil střih s režisérem Williamem Eubankem. Myslím, že se nakonec povedlo vybalancovat akci s dramatickými scénami. Nejdůležitější je udržet pozornost diváka, až do konce, což je vzhledem k obrovskému množství filmů, čím dál obtížnější. Podle prvních reakcí diváků to vypadá, že se to povedlo,“ říká nadšený český producent.
  • Při uvedení do amerických kin se film dostal do top 10 nejnavštěvovanějších filmů.
  • Russell Crowe za pojetí své role pilota bezpilotního letounu, který poskytne podporu elitnímu týmu speciálních jednotek v bezvýchodné situaci, sklízí v USA ovace i respekt.
  • Russell Crowe (kapitán Eddie "Reaper" Grimm) hrál ve filmech se všemi třemi bratry Hemsworthovými: s Liamem Hemsworthem (seržant Kinney) ve filmech Poker Face (2022) a Zlá země, s Lukem Hemsworthem ve filmech Thor: Láska jako hrom (2022 ) a Zlá země a s Chrisem Hemsworthem ve filmu Thor: Láska a hrom.
  • Liam Hemsworth (seržant Kinney) je skutečným bratrem Luka Hemswortha (seržant Abell). Luke se již dříve objevil společně se svým bratrem Chrisem Hemsworthem ve filmech Thor: Ragnarok (2017 ) a Thor: Láska jako hrom (2022), takže pouze Liam a Chris spolu ještě nenatočili žádný film.