Nina a ježkovo tajemství

AI
68%

K výpočtu AI hodnocení na Kinoboxu využíváme nejmodernější technologie a pokročilé algoritmy. Odhadované hodnocení odráží poslední kvalitativní trendy v kariérách zúčastněných tvůrců a kombinuje je s nejnovějšími dostupnými informacemi. Oproti hodnocení uživatelů a uživatelek se obvykle liší jen o několik procentních bodů.

Komentáře a recenze 2

Dle relevance
Č
70%

Film Nina a ježkovo tajemství je určen primárně pro dětské publikum. Na druhou stranu je v mnoha ohledech tak povedený, že se bude líbit i některým dospělým. Zábavně popisuje jednu velkou honbu za pokladem. Tvůrci nicméně dávají důraz na to, že důležitější jsou v životě úplně jiné věci – například vztahy mezi lidmi, pomoc ostatním, poctivost nebo čest. Když se k tomu přidá kouzelná animace a milý způsob vypravování, tak je divák ochoten přehlédnout i některé drobné nedostatky.

T
Total Film
60%

Desetiletá Nina si žije život jako v idylce. Bydlí s maminkou a tatínkem na předměstí, ráda dovádí v lesích se svým nejlepším kamarádem Mehdim a každý večer se těší do postele, kde na ni před spaním čeká tatínkova pohádka o ježkovi. Jednoho večera ale nemůže tatínek najít slov. Šéfa továrny, ve které pracoval, zatkla policie kvůli krádeži a továrna kvůli tomu ve velkém propouští. Nina ale nehodlá jen nečinně přihlížet a nechat tatínka trápit se. Peníze, které tatínkův šéf ukradl, jsou totiž stále schované za zdmi továrny a policie je ne a ne objevit. Společně s Mehdim tedy začne Nina spřádat plán, jak se do opuštěné továrny nepozorovaně dostat a peníze najít, aby byl tatínek zase jako dřív.