Klíč svatého Petra

58%

Komentáře a recenze 29

Dle počtu bodů
M66
M66
247 bodů
5
Zdlouhavá a předvídatelná pohádka. Princezna nic moc a princ ještě hůř.
Paul G.Amati
Paul G.Amati
156 bodů
3
Potenciál obrovskej, výsledek je jak cukroví od Penamu. Možná to hezky to vypadá, ale žrat se to dá jen z nouze.
  • ani ti nevim
  • herecké obsazení i výkony jsou až nebývale otravné
Simonax
19 bodů
7
Zase celkem povedená nová pohádka Bylo to chvilkama vtipné a určitě jedna z těch povedenějších nových pohádek
Michaela739
Michaela739
9 bodů
10
Za posledních cca 5 let konečně zajímavá a milá pohádka. Měla spád, vtipný děj i poučení pro nejmenší.
Myroslav
Myroslav
6 bodů
3
Mě na této pohádce vadily především nepřesnosti, které film odsouvaly do "fušeřiny": kostýmy ve stylu španělské renesance, Princezna měla závěrečný kostým ve stylu biedermaieru (rozdíl zhruba 250 let), Kancléř v renesančním kostýmu má gotický účes (cca 200 let rozdíl), Král - v tradičně nesnesitelné šarži odporně mektajícího Petra Nárožného v ambivalentním kostýmu. Amatérsky provedená "kombinace" Zvíkova a Konopiště. Rokokové obrazy (vznikly cca 150 let po kostýmech).... A tak by se dalo pokračovtat.... Pro mě je po Vánoční hvězdě velký propad.
Pan.Venda
Pan.Venda
6 bodů
5
Nic, co bychom již neviděli. Senilní král - stále stejný. Princezna (opravdu zajímavá tvář) - stále stejná. Duo zlotřilců - stále stejné (výjimkou jsou samozřejmě Lábus&Vladyka z Bambitky, ale to je jiná liga, navíc bez Štědrovečerní premiéry), chemii jsem věřil princezně a Tobiášovi, ale ne Emilii a ... no vidíte, ani 10 minut po dokoukání si jeho jméno nepamatuji. Prostě vánoční průměr.
EDIT: film JE online, na ivysilani.cz
Dadinn11
Dadinn11
6 bodů
8
Po dlouhé době Vánoční pohádka, u které jsem se pohodově bavil. Chemie mezi postavami, klasické pohádkové prvky a příjemné kulisy, které však vidíme v českých pohádkách snad každý rok. Věřím, že letos tady máme něco, co by nemuselo upadnout do propadliště zapomnění.
pempak
pempak
3 bodů
5
Z pohledu let minulých, co se vánočních pohádek týče, tak "bohužel" patří k tomu lepšímu. Z pohledu celkového jen slabší průměr aneb neurazí, ani nenadchne 🤔.