Neslýchané: Zločin a trestné minuty

75%
Neslýchané: Zločin a trestné minuty

Byli postrachem hokeje – tým vlastněný mužem s vazbami na mafii, vedený jeho sedmnáctiletým synem a na ledě známý nejen svými schopnostmi, ale i agresivitou. (Netflix)



p.a.douch
p.a.douch
8 378 bodů
8.5
Příběh, který ukazuje, kam až může vést nezdravá vášeň pro hokej a bezmezná láska k vlastnímu synovi.  Celkem pitoreskní příběh o jednom hokejovém mužstvu a jeho majitelích, kteří se patrně inspirovali filmem Tvrdá hra, protože způsob hry mi dost připomínal aktéry tohoto filmu. Kdo ví, pochopí. Je zábavné co se s penězi dá všechno udělat a zařídit.
Kuca25
2 132 bodů
8
Když se budeme bavit o zpracování dokumentu, tak můžu říct, že Netflix tohle umí. Vzpomeňme si na Last Dance, na který myslím dodnes. Série Untold, je vskutku zajímavá a hlavně u tohoto "dílu" se konečně zlomil fakt, že na Netflixu zkrátka nejde nalézt nic o hokeji. I když, zde je to tak půl na půl, tak stále je tu hokej perfektně cítit. Nejdříve, jsem byl špatnej z plánů Galanteho a syna co se týče hokejového klubu. Sám jsem vždycky tyhle týmy odsuzoval, ty kteří v podstatě neumí hrát, ale vyhrávají díky faulům a bitkám. Přesto se to postupně změnilo a uviděl jsem, že to není jenom o tom. Ale hlavně jde o pořádnou show a nakonec i téměř kvalitní hokej. Příběh to byl pro mě dosud neznámý a jsem ohromně rád za rozšíření znalostí hokejového a vlastně i celkového světa. Za mě můžu doporučit.

Dodatečné informace

Původní název:
Untold: Crimes and Penalties (více)
  • USA Neslýchané: Zločin a trestné minuty
  • USA Untold: Crimes and Penalties
Premiéra v ČR:
1. 9. 2021
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch