Svatba na odstřel

56%
Svatba na odstřel
Snoubenci Tom a Darcy se rozhodli pro svatbu na Filipínách, kam sezvali všechny své přátele a rodiny. Darcy sice není úplně nadšená, neboť by se nejraději brala v nejužším kruhu, ale Tom pro ni chce něco výjimečného. Jeho cílem je vystrojit jí perfektní svatbu, neboť doufá, že jim tím zajistí dokonalé manželství. Navíc se chce předvést před jejími rodiči, kteří ho nepřijali zrovna s otevřenou náručí a mají raději bývalého snoubence, kterého mimo jiné také pozvou. Nálada mezi ženichem a nevěstou není nijak idylická. Jsou ve stresu a nic nejde, jak si představovali. Darcy vše celou dobu toleruje, ale v den svatby cítí, že je něco špatně, a chce si se svým snoubencem v klidu promluvit stranou od ostatních. Rozhovor, při kterém nahromaděný stres a úzkost konečně vysloví, skončí hádkou, Oba se naštvaně vrací do resortu, který ale mezitím obsadili piráti. Chtějí po Darciině bohatém otci výkupné dvacet pět milionů dolarů a všechny hosty drží jako rukojmí. Muž ale odmítá cokoli zaplatit, dokud u sebe nebude mít svou dceru živou a zdravou. Tom a Darcy jsou ale od rány a rozhodnou se, že nebudou jen sedět a čekat, až si pro ně piráti přijdou, a své blízké jdou zachránit. Nemají plán ani nejmenší tušení, jak se skupině ozbrojenců postavit, ale jsou odhodlaní a mohou se spolehnout a jeden na druhého.


Scénář:

Recenze: Svatba na odstřel

Kinobox.cz
60%

Novinka Shotgun Wedding s Jennifer Lopez a Joshem Duhamelem v hlavních rolích je nyní k dispozici na službě Amazon Prime. Zkouší navázat na úspěšné snímky Honba za diamantem, Honba ze klenotem Nilu anebo na nedávno natočené Ztracené město. Kombinuje romantickou komedii s akčním žánrem v exotických kulisách. Srovnání s těmito počiny se tak Shotgun Wedding nemůže vyhnout, a ačkoli na Honby nemá, Ztracenému městu se bez problému vyrovná. Zasmějete se, chvílemi vám bude trapně, ale dojde i na krev a slušnou dávku výbuchů.


filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
4
Není to zábavné, není to hravé, je to vlastně víceméně k ničemu. Pár světlých momentů a Jennifer Coolidge k záchraně nestačí.... Více zde
JaraSlama
JaraSlama
1 967 bodů
4
Film nemá moc nápadů jak se odlišit od podobných párových komedií. Nepovedené vtipy kazí zážitek a CGI ke konci je celkem ošklivé. Každopádně tu máme jednohubku na kterou člověk zapomene již druhý den po zhlédnutí.

Dodatečné informace

Původní název:
Shotgun Wedding (více)
  • USA Svatba na odstřel
  • USA Shotgun Wedding
Premiéra v ČR:
3. 6. 2023
Distributor:
Amazon Prime Video
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné