Samovi synové: Bloudění v temnotách

69%
Samovi synové: Bloudění v temnotách
Plakát traileru

Případ takzvaného Samova syna se stal pro novináře Mauryho Terryho celoživotní obsesí. Došel totiž k závěru, že ve vraždách měla prsty sekta satanistů. (Netflix)




Recenze: Samovi synové: Bloudění v temnotách

Kinobox.cz
80%

Terryho cílem bylo nejen případ vyřešit, ale také jej udržet viditelným a slyšitelným. Chtěl dokázat to, aby se o něm mluvilo, nikdy se na něj nezapomnělo a aby vrahové žili alespoň z poloviny v tak nepříjemných životních podmínkách plných stresu, jako příbuzní zastřelených a někdy i brutálně zavražděných obětí. A ačkoliv nakonec jeho vlastní vyšetřování nedopadlo přesně podle jeho představ, tak minimálně tohoto se mu dosáhnout podařilo.


Klajnik
Klajnik
8 615 bodů
2
Stopáž by mohla být poloviční. Nepotřebuju tolikrát slyšet ty stejný informace. Některé zásadní informace mi přišly zprostředkovány nedostatečně. Kupříkladu to, jak přišli na Berkowitze jsem nepochytil. Řadovej polda šel k soudu, jestli někdo nebyl předvolanej nějakého dne a shodou okolností tam tenhle muž byl. Nechápu souvislosti v tomto bodě. Možná jsem byl však jenom otupělej nudou, protože po dramatické stránce se dře nouze s bídou. Přitom se jedná o téma, které by mě mělo fascinovat.

Dodatečné informace

Původní název:
The Sons of Sam: A Descent into Darkness (více)
  • USA Samovi synové: Bloudění v temnotách
  • USA The Sons of Sam: A Descent into Darkness
  • USA RH Project
Premiéra v ČR:
5. 5. 2021
Distributor:
Netflix
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch