Rocko's Modern Life: Static Cling

64%

Zajímavosti 10

  • Filburtova online přezdívka je Fishsticks96. To je hra na dvě věci. "Rybí tyčinky!" Byla Filburtova hláška v původním seriálu jako výkřik jeho nespokojenosti. Rok 1996 je také rokem, kdy se přestal vysílat seriál Rocko's Modern Life.
  • Skautského vedoucího Lumpuse z Murrayho dalšího seriálu Camp Lazlo! (2005) lze vidět za domem Bigheadsových pod nápisem "Schlam-o" v záběru odhalujícím O-Town.
  • Namísto Sunwoo Animation nebo Rough Draft Studios, jak tomu bylo v původních zámořských studiích, využili Yeson Entertainment.
  • Mezi postavy, které se objevují v nemluvených epizodách, patří (podle pořadí výskytu): Prase TammySpratek z "Jet Scream "BroskvičkaEmigrační úředník z "Kiss Me, I'm Foreign "Pan Noaway z "Teed Off" a "Magic Meatball "Lasičí skaut a stará dáma z "Belch of Destiny "Prase Cupid z "Leapfrogs "Pan Smitty (Rockův starý šéf)Fruitcake Man z "Rocko's Modern Christmas "George a Virginia WolfeDr. Katz a jeho přítelkyně s mopem z filmu "Čistá láska "Vůdce klobásového kultu z filmu "Schnitt-Heads "Divoké praseCrappie Jack z filmu "Fish-n-Chumps "Frank Hutchinson z filmu "Velká odpověď "Oční lékař z filmu "Skid Marks "Průvodce Bighead Studios z filmu "Nemám syna!"Buddy Gecko z filmu "Zpěvák ze salónu "Tygr z filmu "Velká otázka "Velká hroší dáma GladysObří zub z filmu "Vypláchni a vyplivni "Vdova HutchinsonováFran Hlasatel (o kterém se ukáže, že po všech těch letech nemá pod stolem žádné kalhoty)Spike Hammerhead z filmu "Plivance "Učitel jízdy z filmu "Skid Marks "Dr. Hutchinson z filmu "Plivance "Tygr z filmu "Velká otázka". Bendová z "Chřipky v Enži "Peter Wolfe (přebarvený a stále oblečený jako roztleskávačka)Jeskynní muž Crod ze "Sněhových koulí "Klíště Bloaty a kroužkovec SquirmyŽena mořského savce z "Rocko's Happy Sack "Pizzař Wallace z "Junk Junkies" a "S..W.A.K. "Pizzař s uhrovitým obličejem Pizzař z "Junk Junkies".
  • Odehrává se po událostech z "Future Schlock" v knize Put to Pasture/Future Schlock (1996).
  • Obrázek vedle Tlusťochů na začátku jejich speciálu je ve skutečnosti obrázek spisovatele, herce a tvůrce Tlusťochů, pana Lawrence, který namluvil Filburta a je spoluautorem scénáře.
  • Původně se měl speciál vysílat na stanici Nickelodeon v roce 2018, tedy ve stejném roce, kdy byla dokončena výroba, ale na Netflixu se objeví až v létě 2019.
  • Místo toho, aby se pro tento speciál používaly tablety, byl storyboard vytvořen ručně, což se dnes už moc často nestává.
  • Kazeta VHS Fatheads je oranžová. Všechny kazety Nickelodeon z 90. let byly oranžové.
  • Rocko zřejmě zapomněl, že seriál "The Fatheads" byl zrušen už před lety v epizodě "Wacky Delly".