65

55%

Komentáře a recenze 24

Dle počtu bodů
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
3
65 je ukázkou promrhaného potenciálu, na kterém by kdejaká kreativní hlava zvládla vystavit mnohem více, duo Scott Beck a Bryan Woods ovšem jednoduše zklamává za psacím stolem i kamerou a dokazuje, že i výtečný herec může někdy s výběrem svých projektů šlápnout vedle. Zrovna tenhle přešlap díky účasti Adama Drivera skutečně bolí.... Více zde
hrumsrt
hrumsrt
9 335 bodů
4
Nápad zasadit příběh na Zemi do doby, kdy tady běhali dinosauři je super a svým způsobem jde o splnění nějakého diváckého snu, který toužím ve filmu vidět.. Navíc pod projektem je podepsané duo stojící za fantastickým kouskem, nejlepším hororem posledních let - Tichým místem. A nakonec v hlavní roli Adam Driver, jenž po čem sáhne (a není to od Netflixu) je přinejmenším zajímavý snímek, ale spíš jde o filmovou událost, která se mi pokaždé trefí do vkusu, ať už zrovna zachraňuje rodinný podnik, anebo přímo manželský svazek.. Ovšem tentokrát Adam sáhl vedle a i když jeho skoro one-man show je pořád minimálně snesitelná, tak tohle se uhrát nedá. Příběh lákající na dinosauří dobrodružství ve stylu modernizace Cesty do pravěku, který ale na každém kroku dohání smutně rozvržený rozpočet a docela šmejdské bulíkování diváka.. Nakonec bych i něco zkousl a projektu ledaco odpustil, ale když on toho nabízí pramálo. Takže i na skromné stopáži jsem po půlhodině utíkal myšlenkami jinam.. Nevypadá to vůbec špatně a tvůrci se rozhodli všechny peníze vrazit do těch pár tolik chtěných scén, ale když já bych radši ocenil lacinější béčko než tenhle kalkul.. Nezáživný kousek, o který by nikdo normálně ani nezavadil. 35%
Milandob
Milandob
8 900 bodů
4
65tka nie je nakoniec katastrofa ako sa dalo ocakavat podla mnohych odkladov uvedenia do kin, ale nie je to ani dobry film. Je skvele vidiet Adama Drivera v poriadnej akcnej ulohe a najlepsie momenty filmu pripominaju Quiet Place (reziserske duo stoji za jeho scenarom), skoda ze tych momentov nie je prilis vela a namiesto budovania napatia je tu dost klasickych lakaciek. Problemy s prestrihavanim filmu je dost citit, lebo i napriek relativnej kratkosti je tempo dost nevyvazene. Film ktoremu viac padne televizor doma ako filmove platno.
Destoroyah
Destoroyah
3 626 bodů
6
Nečakal som nič extra ale toto ma aj celkom bavilo. Pravda že dej nie je vysvetlený a nikto nevie čo sa vlastne deje ale béčková akcia a pár zábavných momentov mi zalahodili. Postavy sú v pohode a špeciálne efekty sú tiež dobre urobené len dizajn jašteríc mi vadil pretože to nevyzerá ako dinosaurus. Priemerná akčná, sci-fi zábava ktorá určite neomrzela. HODNOTENIE: 6/10
Krupe
Krupe
2 273 bodů
7
Taková jednohubka, plná nelogičností, až jsem si musel párkrát pokroutit hlavou a plácnout se do čela. Vizuál je na slušné úrovni, děj jednoduchý, ale to u tohoto žánru ani nikdo nečekal, nějakou velkou myslivnu. Nějak se tam ztratila nebo vypařila ta třetí osoba, nějak jsem to nepochopil. No a Adam asi třikrát minimálně při té turistice ztratil zbraně a vybavení, aby se pak po střihu respawnoval komplet vybaven. Speciálně u toho báglu to bije do očí. Ale shlédnout se to dá, sice potenciál se z toho dal vytěžit určitě větší.
Temný Pán ze Sithu
Temný Pán ze Sithu
2 248 bodů
3
Na tenhle film jsem se poměrně těšil,mám rád historii a téma dinosaurů je mi blízké.zacatek vypadal slibně,až po dobu kdy ztroskotala lod.pak se objevili první "dinosauři"kteří nepřipomínali ani zdaleka dinosaury které sem znal.Scenar byl tak špatně napsaný,dialogy,no vlastně spíš monology,tak blbě napsaný že ani Adam driver ať dělá co je v jeho silách tuhle pitomost nezachrání.
JaraSlama
JaraSlama
1 967 bodů
4
Adam Driver si zahrál roli v akčním sci-fi snímku, kde ztroskotá na prehistorické Zemi před 65 miliony lety. Celé dílo je ploché a nevýrazné. Naše hlavní postava je sice skvělý herec, ale ani on nemohl zachránit tento prázdný film, který je předvídatelný a nezajímavý. Postavy nemají čas na to, aby si mezi sebou vytvořili chemii a děj střídá akci za akcí každých 5 minut. Jediné co se dá skoro chválit je design samotných dinosaurů.
Azrael93
Azrael93
1 476 bodů
4
Je to... koukatelné. Bohužel, neobstojí to jako sci-fi, ani jako akce, ani jako horor a celkově je to dost hloupé. Adam Driver je fajn, ale většinou nemá co hrát, Ariana Greenblatt detto. CGI neohromí, ale většinou ani příliš neurazí, takový průměr. Hudba celkem obstojná a výprava taky vypadá většinou velmi slušně. Asi... 4/10?
Jto_rating
Jto_rating
1 404 bodů
5
Film není ani moc špatný ve storytellingu, ale spíš tím že nemá moc co vyprávět.
  • Lokace
  • Adam Driver, sice nemá moc co hrát ale snaží se
  • Ani dinosauři nepomohli lol
  • předvídatelné
  • nudné
  • chtělo by to spíš praktický efekty
Veronika Rada
Veronika Rada
921 bodů
9
Velmi povedená sci-fi. Zajímavý námět který vybočuje že zajetých kolejí. Ani mě nevadí že "dinosauři" nevypadají jako v Jurském parku nebo podobných filmech však můžeme jen tušit jak správně vypadají.