Gump - pes, který naučil lidi žít

56%

Komentáře a recenze 11

Dle počtu bodů
mojmir.sedlacek
6 033 bodů
6
Rozhýbaná reklama na psy z útulků láká na výrazný vizuál, a hlavně silné téma pro rodiny s dětmi. Jako narativní film příliš nefunguje a překvapí mírou drsnosti, přesto jako zážitek neurazí a svou diváckou obec si najít dokáže. Já mezi ni ale primárně opravdu nepatřím. Více zde.
Schneefee
Schneefee
4 294 bodů
1
pes, který naučil lidi nudit se...prostě uplně zbytečný film...
sQelle
sQelle
2 814 bodů
6
Na jednu stranu film hrající na emoce a potřebu jít hned po projekci do nejbližšího útulku pro svého Melichara. Na druhou stranu každou chvíli z téhle libosti vytrhávající kýčovité záběry na duhu a zelené kopce plné psů, bílé probliky mezi střihy, či některé slabší herecké výkony.
Temný Pán ze Sithu
Temný Pán ze Sithu
2 249 bodů
0
Totální sra*ka nad všechny..Naše kinematografie by se tak ani neměla nazývat,spíš by se měla jmenovat..Obslehneme něco ze světa naservirujeme,to českému divákovi a on jako blbec určitě nepozná že už tu podobně ehm lepší dílo je,a určitě si z toho sedne na zadek..no to fakt ne,když už těm lidem dojde že nejde pořád jen něco obslehnout,ať už film či seriál,to je hrůza tohle je samozřejmě obslehlej Psi Poslání jen samozřejmě nepovedený,jako u všeho o co se pokouší Češi,a tak nám ty filmy šli.A teď?