Prokletá

58%
Prokletá

Mladá rebelka Nimue, která má tajemné schopnosti a legendární meč, spojí síly s okouzlujícím žoldákem Artušem a společně se vydají zachránit její lid. (Netflix)





Recenze: Prokletá

Kinobox.cz
60%

A stejné je to s postavou Merlina, něco málo z jeho historie se dozvíme, ale je toho tak strašně málo, že kdyby to tam vůbec nebylo, jedině lépe. Takto přišla jen další vlna otázek, na kterou se nikdo neobtěžoval ani odpovědět. Například jak se do něj dostal ten meč? Proč s jeho ztrátou přišel i o svou magii? Atd.


Toren
Toren
5 165 bodů
4
3/10. Katastrofa. Katherine jako Nimue je nepřesvědčivá, naprosto zoufalá a její máchání meče za podpory digi plátna mě straší ze spaní i dny po dosledování. Netflix zaškatulkoval všechny příběhové i charakterové klišé a Prokletá se prakticky může "hrdě" postavit vedle Dopisu pro krále. Nuda, šeď a trapnost. Alespoň to má parádní lokace a kostýmy. Více: https://www.youtube.com/watch?v=SaP0TBXnIqs&t
blazma
blazma
4 928 bodů
6
Není to perfektní, nejspíš to nebude ani legendární seriál.. Nic méně jsem rád, že příběh o Artušovi, Merlinovi a Excalibru je odvyprávěn z jiného pohledu než všichni známe a je to zajímavý, nic méně vás zaujme jen asi první dva díly a pokud vás to nezaujme, horko těžko se přemáháte, aby jste dokoukali zbytek.
Dory28
Dory28
690 bodů
2
Naprostá katastrofa. Přiznávám se, že jsem to nebyla schopná ani dokoukat.
Efekty jedna velká hrůza. Hercům jsem pomalu nevěřila jediné slovo, a kostýmy taky žádná sláva. Jediné co celkem ušlo byli lokality, kde se to natáčelo.


Dodatečné informace

Původní název:
Cursed (více)
  • Velká Británie Prokletá
  • Velká Británie Cursed
Premiéra v ČR:
17. 7. 2020
Distributor:
Netflix
Země původu:
Velká Británie, USA, Austrálie
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch