sKORO NA mizině

77%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Je to fakt megavtipné. Jasně, dost přisprostlé, ale na to už jsem byl po pár scénkách třech tygrů připravený. První třídilná série šlape celou dobu, druhá pětidílná už místama drhne. Hlavně teda 6-8 u Langošů. Kozub ďábel. 9/10
avenis
avenis
8 145 bodů
9
Tímto seriálem jsem objevila Tři tygry a divadlo Mír. Kozuba jsem si poprvé všimla v trilogii Zahradnictví a tam mi byl silně nesympatický. Názor jsem změnila právě po shlédnutí sKORO NA mizině a rázem jsem si oblíbila i všechny ostatní herce ze zmíněného divadla. Jsou to takoví ostravští "Cimrmani" své doby.
blackkocour
blackkocour
3 745 bodů
10
Tak to, že je Kozub herecký ďábel, a že z něho asi pomalu zdechnu, není žádná nová informace, to je fakt. Tenhle ostravskej vystřelovák, jak nejostřejší péro z gauče, jsem celý ten rok podceňoval, protože jsem nevěřil že by na to takovou sračku někdo přispíval, a jen podporoval tenhle zkurvený byznys, kde musíte platit, abyste viděli další díly. Vždyť televizi mám taky zadarmo, a.. ty vole, už jsem málem řekl, že v televizi taky běží tak skvělé a kvalitní seriály, a nemusím platit ani halíř, ale až takový filuta jak Štěpi nejsem. Tak, v tomhle případě bych tvůrcům věnoval snad všechen svůj dosavadný majetek, abych aspoň trochu kulturně přispěl na rozvoj české kinematografie, ať už z té internetové. Improvizační démoni, trapný herci, ze kterých se ta prdel dělá, a kurevsky velká, tak o čem se dál bavit hoši. Někdo se dokonce v komentářích zmiňoval o minulém Mostu, taky od pana Kolečka, že by nečekal, že něco by dokázalo předčit Most, ale právě se to stalo. Tak i já jsem si musel dát dvě a dvě dohromady, a spočítat si že se to rovná pět, že na tom něco bude. Tam to zhruba od prvního dílu jde do prdele, a hraje to celou dobu na politickou notu, začlenováním cigošů do společnosti, a svými velkými transparenty vyhlašovat #gipsylivesmatter. To abych po tomhle začal chodit do Ostravského Míru, kolik zábavy ještě prošvihnu, může předpovídat snad jen ostravskej cigán Lojza. Tak lulínci, ať se vám všem, pražským kurvám, brněnským smažkách, ostravským debžotům a horníkům, v těch internetech daří, a dejte nám aspoň do té 7.vlny, tu druhou řadu. Víš, kdo já sem, ty píčo? Víš, kde sem byl, ty píčo?! Já sem byl u Šípa! Víš, kdo je Šíp, ty Goleme? Tak poď ty píčo, no poď! Tak.. kam deš.. tak se nestresuj, pičo..
Blackhand47XD
Blackhand47XD
2 502 bodů
8.5
Díky sKORO NA mizině jsem po letech začal konečně vnímat českou tvorbu i jako druh zábavy a ne jenom odpad, který je rok od roku horší. Divadlo Mír přišlo s něčím, co by pražská produkce nikdy neudělala a svým humorem jde za hranu, kdy jsou kluci nekorektní, sprostí a do všeho se naváží. Příběh je to navíc velmi specifický, protože ve velkém vycházel z reality podobně jako Nejistá sezóna od Cimrmanů. Téma je navíc kvůli Covidu aktuální a ukazuje lidem, jak jsou na tom umělci vlastně bídně. Slezsko a přístup místních ke všemu je z toho opravdu cítit a já doufám, že se bude Míru dařit i v následujících letech. 85%
Azrael93
Azrael93
1 476 bodů
8
Neotřelý projekt nabitý nekorektním humorem (díky!!!), skvělými hláškami a především velmi dobrými neoukoukanými herci, v jejichž čele jasně stojí geniální Štěpán Kozub.