Pouť

?
Pouť
Plakát traileru
Píše se rok 1990. Rodina Dresslerových provozuje pouťové atrakce a soupeří o nově se rodící kapitálový prostor s konkurencí. Uspět není snadné a tak se Daniel, který si přinesl právnické vzdělání, nezdráhá uchýlit ke krajním řešením. V pokračování o pět pet později se Daniel snaží žít život napraveného hříšníka. Přichází do realitní kanceláře jako účetní. Jenže minulost se potká s přítomností a to, co mělo být zapomenuto, poslouží pro dobrou věc.




avenis
avenis
8 151 bodů
5
Na komedii je to málo komediální, na drama zase málo dramatické, když tedy nebudu brát v úvahu to dvojí úmrtí a jedno zmrzačení. Neslané, nemastné, jednoduché a odfláknuté, tak bych tento scénář krutě zhodnotila. Nikdo z herců se moc nevyznamenal, akorát musím uznat, že napodobení stylu let devadesátých je celkem zdařilé. No ale vidět znovu nemá smysl.
Pokračování s názvem Rozjetý devadesátky nějak postrádá myšlenku. Jsou to takové střípky, které se otírají o některé tehdejší události a poněkud trapně se vysmívají Václavu Klausovi. Snad už třetí řada nepřijde.

Dodatečné informace

Původní název:
Přijela pouť (více)
  • Pouť
  • Česká republika Přijela pouť
  • Česká republika Pouť, rozjetý devadesátky
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění