Jexi: Láska z mobilu

61%
Jexi: Láska z mobilu
Plakát traileru

Co se stane, když svůj mobil milujete více než cokoli jiného?




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4
Velmi slabounká komedie,která i přes celkem zajímavý námět němá moc co nabídnout. Postavy jsou nevýrazné a humor balancuje na hraně trapnosti. Tohle by mělo hrát v komedii prim,ale tady se to jaksi nepovedlo. Adam DeVine není hercem,který by zvládl utáhnout celý film sám a tady to jde krásně vidět. On je podle mne herec vedlejších rolích a nahravač. Netflix tímto filmem sice neudělá díru do světa,ale na rozšíření nabídky to nejspíš stačit bude.
blazma
blazma
4 928 bodů
10
Pro mě příjemné překvapení, Adam skoro v každém filmu vypadá jako ten největší trouba se slámou místo mozku. Nic méně tady hraje postavu která vypadá hloupě, ale přitom v té hlavě i něco má. Život který nám řídí a ovládá appka a celkově neustálé zírání do mobilu a lidi kteří bez mobilu a google map nedojedou do obchodu který pomalu vidí z okna vlastního domu je dle mého docela reálná. Stejně tak i postava kterou hraje Alexandra Shipp, člověk který si chce užívat a nekoukat jen do telefonu. Nesourodá dvojka, která v sobě najde zalíbená a porozumění.. trošku toho vtipu, od začátku do konce jsem se bavil.
RenakovaVendy
RenakovaVendy
37 bodů
3
Zajímavý námět, ale nevyužitý potenciál. Adam je klasický dobrý herec, ale čekám, kdy mu konečně dají vážnější roli. Netflix chrlí den za dnem nové filmy, které ale stojí za velkou bačkoru. Mluvící telefon, který žárlí na svého majitele, protože chce z virtuálního světa konečně utéct do toho reálného je skvělá, ale co naplat, když vtipy moc nefunguji a vše to působí, jako by to bylo zpíchnuté horkou jehlou. Tohle se Netflixu nepodařilo, ale na usínání do postele je to okey.

Dodatečné informace

Původní název:
Jexi (více)
  • USA Jexi: Láska z mobilu
  • USA Jexi
Premiéra v ČR:
14. 5. 2020
Země původu:
USA
Rozpočet:
5 mil. USD
Tržby:
9,34 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění