Stillwater

63%
Stillwater
Stillwater sleduje amerického drsňáka z Oklahomy, který cestuje do Marseille navštívit svou dceru ve vězení za vraždu, o které tvrdí, že ji nespáchala. Konfrontován jazykovou bariérou, kulturními odlišnostmi a komplikovaným právním systémem si Bill Baker ve Francii buduje nový život s jediným cílem – osvobodit svou dceru. (Magic Box)



Pete69
Pete69
29 851 bodů
7
Matta Damona mám hodně rád a i přesto, že toto rozhodně není jeho nejlepší film, ani jeho nejlepší herecký výkon, pořád má co nabídnout a zahraje prostě všechno. Původně to vypadá na kvalitní detektivku samozvaného vyšetřovatele, později se to mění v rodinné drama. Film je dosti dlouhý a tempo vlažné, přesto jsem si ho užil.
blazma
blazma
4 928 bodů
4
Moc na dramata nejsem nebo spíše na ně musím mít náladu. Jedna z mých nálad mě dovedla k tomu snímku a musím uznat, že jsem byl docela rozpačitý. Jednu dobu si říkám páni tohle je super a hraje to na ty správné emoční noty a potom si zase řeknete tak toto už je moc a jako by občas použili scény z Jasona Bourna. Fakt si to nemůžu zařadit. Matt Damon je vynikající herec a dokazuje to i tady v podobě plnokrevného američana. Abigail Breslin dostala strašně málo prostoru to mě dost mrzí. Každopádně je to další ze snímků, které je docela fajn koukat, ale čím déle to trvá tím víc a víc uvadá má pozornost a finále jsem dokoukal z povinnosti. Nemůžu říct, že nedoporučuju shlédnout, ale nebude to vaše první volba.
Floridsky
4 376 bodů
4
Hodně zdlouhavé a nezáživné drama, které krom skvělého Matta nemá co nabídnout.

Dodatečné informace

Původní název:
Stillwater (více)
  • USA Stillwater
Premiéra v ČR:
27. 10. 2021
Země původu:
USA
Čeština:
Stillwater je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch