Mlsné medvědí příběhy

76%
Mlsné medvědí příběhy
Plakát traileru

Jeden je velký a druhý mrňousek. Nedvěd a Miška ale nejsou jen tak obyčejní medvědi. Ti totiž, jak známo, bývají samotáři, zatímco tihle dva brtníci jsou nejlepší kamarádi, kteří spolu bydlí v útulném lesním domečku. Ze všeho nejraději mají jídlo, a tak většina jejich dobrodružství a plánů vzniká za účelem se co nejlépe a nejvíce najíst a jsou kvůli tomu ochotni podstoupit nemalé riziko. Ne vždy jim ovšem jejich velkolepé plány vyjdou podle představ – to je pak v medvědím životě všechno vzhůru nohama. I přes všechny nezdary mají ale jejich příhody šťastný konec. (Bionaut)



Nobiloo
1 284 bodů
10
Proč hodnotíme 10, když tenhle seriál vlastně nenávidím? Protože dokázal poslední tři roky - pokaždé na dlouhé cestě autem, v neděli ráno když se nedokážete vykopat z postele a v případě audioknihy večer, když padáte na hubu a nemáte sílu číst spolehlivě uklidnit/zabavit/uspat moje děti. Za tu dobu ho znám i pozpátku, písničky si pobrukuju ve sprše a děti se naučily dělat naprosto božské palačinky. Obstál časem. Je to seriál pro děti a ty ho milují. A o tom to je :)
  • Děti ho milují
  • Nic
Medulka.013
Medulka.013
38 bodů
10
Mlsné medvědí příběhy jsou pro mě nejlepším z novodobých Večerníčků, který se ale nesnaží vypadat příliš moderně. Líbí se mi na něm animace jak prostředí a věcí, tak zvířat a lidí. Příběhy jsou jednoduché na pochopení, protože v nich je mnoho vysvětleno. A také po morální stránce je seriál v pohodě. Všechny díly se točí okolo vaření, ale i o vztazích, kamarádství a má v sobě pro nás poučení. Na webových stránkách seriálu se navíc můžeme naučit uvařit či upéct jídla, která jsou inspirovaná každým dílem seriálu. Takže vám Miško a Nedvěd moc děkuji. Brum!

Dodatečné informace

Původní název:
Mlsné medvědí příběhy (více)
  • Česká republika Mlsné medvědí příběhy
  • Česká republika Hungry Bear Tales
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění