Dětská hra

70%

Komentáře a recenze 18

Dle počtu bodů
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
6
Na první projekci si pamatuju velmi dobře,už je to pár let zpátky,ale musím říct,že na to nikdy nezapomenu.Kde se hrabou dnešní horory - škoda peněz.Sado maso Chucky rulez !!!
Zlobert
Zlobert
3 155 bodů
8
Moje recenze tu: https://www.youtube.com/watch?v=F2Pta8lOUhU
Rabadi
Rabadi
2 259 bodů
5
Zvláštní, že si tento druh filmového ztvárnění hororu našel tolik příznivců. Osobně nechápu proč. Film mi nepřipadá strašidelný, možná jako dítě bych s ním problém měla. Příběh byl napsaný celkem dobře, prostředí odpovídá stylu 80. let. Herecké obsazení - rozhodně bych vyzdvihla hlavní roli, tj. Alexe Vincenta.
krakenvalo
krakenvalo
1 453 bodů
9.5
na tu dobu celko kul hororik za jeden večer pozriet 4 casti :-)
jvempire
jvempire
1 208 bodů
7.5
Dříve jeden z mých nejoblíbenějších hororů. Nostalgie a velice příjemné pokoukání i dnes.
Dallon
Dallon
263 bodů
7
Na tu dobu dost solidní slasher. Super práce s vizualizací Chuckyho. Solidní atmosféra. Kombinace komedie a horroru mi vážně sedla. A zároveň je to na tu dobu dost silný a originální.
  • Chucky
  • Atmosféra
  • Originalita
  • V dnešní době už nenadchne
  • Není to úplně děsivé
Smazaný uživatel
0 bodů
8
Skvělý slasher, který jsem si naprosto zamiloval. Psychopatický vrah se převtělil do panenky, kterou dostane malý Andy k narozeninám. Aniž by kdokoliv tušil, že panenka dokáže mnohem víc než jen říct „Pojď si hrát“ a hýbat hlavou. Někdo tvrdí, že je to stupidní film, ale mně se prostě líbí. Je jasné, že na dnešní horory to nemá, ale v 80. letech to byl trhák a já si ho s chutí pustím ještě několikrát.
Smazaný uživatel
0 bodů
10
10/10 za mě by se měl zapsat do historie hororu, hudba je taky skvělá.