Máma má raka

71%
Máma má raka
Plakát traileru
Kamil je nezaměstnaný alkoholik a hospodský povaleč, který se z tahu domů vrací zásadně pomočený a bez čepice. Jednoho dne však jeho matka a živitelka onemocní rakovinou konečníku a on musí v krátké době sehnat 360 tisíc korun na její operaci. Rozhodne se tak účastnit turnaje v tajných bitkách za městem. Na tuto akci ho má připravit a ztvrdit veterán tří světových válek, poručík Dan.



Klajnik
Klajnik
8 615 bodů
0
Logika typu "Pij víc, hlavně tvrdej. Ten tě ztvrdí" mě pobavila. Kdyby tam bylo víc takovýhlech retardovaných dialogů a míň krkání, byl bych radši. Na mě málo černé.
Kumbik
456 bodů
8
Mám rád tento brutální humor a už předchozí filmy od Řezníka mě velice bavily. Máma má raka má zajímavé pasáže u kterých jsem se totálně nasmál, ale také tam byla pasaž, která mi byla i docela nepříjemná (nakopnutí psa či uchylný gay v sauně...) Konec filmu se absolutně povedl a člověk na konci čumí jak péro z gauče. Nejvíce mě pobavila asi scéna s Hadessem. Na život není krásný to sice nemá a myslím si, že Řezník toto dílo už nedokáže porazit, jelikož tam vážně není hluché místo... Naopak mě tento počin bavil mnohem více než Jehovova pomsta.

Dodatečné informace

Původní název:
Máma má raka (více)
  • Česká republika Máma má raka
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění