A Quiet Storm

?

Zajímavosti 3

  • Na hlavním místě natáčení (dům rodiny Williamsových) v 9. okrsku New Orleans se tři dny před začátkem natáčení producenti, DP a tým Set Dec připravovali na natáčení, když se před domem pohádali dva muži v autech a vystřelili po sobě deset ran. Dům zasáhlo několik kulek, z nichž tři vystřelily oknem a jedna zasáhla plynové potrubí domu. Dráha střel, které vnikly do domu, jen těsně minula několik členů produkčního týmu. Uvažovalo se o úplném zastavení produkce ze zřejmých důvodů, ale nakonec se rozhodli, že to byl spíše důvod, proč se film musí natočit.
  • Scenárista a režisér Jason Affolder je veteránem hasičského sboru v New Orleans. Mnoho násilných scén a kriminálních výjevů zobrazených ve filmu TICHÁ BOUŘE bylo inspirováno skutečnými událostmi, jichž byl Affolder přímým svědkem při výkonu služby.
  • Jonathan "J-Rock" Dotson, který v úvodní sekvenci hraje oběť střelby z auta, byl ve skutečnosti zastřelen tři měsíce po skončení natáčení jen jeden blok od hlavního místa natáčení. TICHÁ BOUŘE je věnována jeho památce.