Vanished: Left Behind - Next Generation

43%

Zajímavosti 7

  • Natáčelo se v centru města Savannah v Georgii.
  • V rozhovoru pro patheos.com Randy LaHaye hovořil o ztvárnění Nicolae Carpathie. Prozradil, že původně uvažoval o roli pastora Bruce Barnese, dokud mu koproducent Dave Alan Johnson nenavrhl, aby místo toho hrál Antikrista. Nicolaeho projev v OSN ve filmu napsal sám Randy a byl silně inspirován skutečnými projevy prezidenta Baracka Obamy v OSN. Na otázku, proč jeho představitel Nicolae nemá rumunský přízvuk, Randy vysvětlil, že Antikrista obdařili nadpřirozenou schopností způsobit, že ti, kdo ho poslouchají, ho slyší ve svém rodném jazyce. To je důvod, proč Nicolae zní americkým postavám ve filmu jako Američan. O této schopnosti se ve Zmizelé přímo nemluví, ale bude to prvek, který bude prozkoumán v dalších pokračováních.
  • Dylan Sprayberry a Mason Dye spolu již dříve pracovali na seriálu MTV Teen Wolf.
  • Vliv Twilight ságy na Zmizelou byl tak velký, že kampaň filmu na sociálních sítích vyzývala fanoušky, aby hlasovali pro tým Josh nebo Flynn, kdo by měl být Gabbyinou hlavní láskou.
  • V rozhovoru pro podcast The Sam and Jasmine Show Randy LaHaye naznačil, že by podle jeho ideálních plánů mělo vzniknout celkem sedm filmů série Left Behind: Nová generace. Sedmý a poslední film, který by zobrazoval bitvu u Armagedonu a druhý příchod Ježíše Krista, by měl rozpočet 20 milionů dolarů a byl by natočen ve 3D.
  • V září 2016 poskytl producent a herec Randy LaHaye v internetovém časopise Faith Filled Family Magazine rozhovor, v němž se vyjádřil k produkci a budoucnosti filmu Left Behind: Další generace. Vysvětlil, jak seriál Stmívání ovlivnil jeho adaptaci filmu Left Behind: Děti: "Když jsem se díval na Stmívání, Bůh mi vnukl myšlenku použít tyto dětské knihy a vzít z nich některé body. Chtěl jsem vytvořit zcela novou, svěží, YA verzi knihy Left Behind, aby skutečně oslovila dnešní děti." Jeho dědeček Tim LaHaye mohl před svou smrtí vidět promítání Zmizelé, na které reagoval pozitivně: "Jedním z nejpyšnějších okamžiků mého života bylo, když můj dědeček film viděl a po skončení mi řekl: "Konečně je tu film o knize Left Behind, který zachycuje to, díky čemu byly knihy tak úspěšné."" Randy také prozradil, že pracovní názvy dalších dvou filmů jsou "Rise of the Deceiver" a "The Rebellion Awakens". Uvedl, že první pokračování se má začít natáčet v roce 2017.
  • Volně vychází z knihy Left Behind: Jenkins, který se skládá z nové dějové linie a nových postav.