How To Get Rid Of A Body (and still be friends)

48%

Zajímavosti 3

  • Scéna se snídaní se měla původně natáčet na terase domu Harmonových. Produkce byla nucena přesunout scénu do interiéru, když se přihnala šílená zimní bouře: během necelé hodiny napadly tři centimetry sněhu, vítr dosahoval rychlosti 40 mil za hodinu a mráz klesl na 8 stupňů nad nulou. O dva dny později bylo slunečno, 75 stupňů a štáb měl na sobě šortky a trička.
  • Ve scéně, kdy falešný golfový míček zasáhne mrtvého Peta (Angelo Bua) do hlavy, režisér uspořádal mezi členy štábu loterii o to, kdo míček hodí. Grip Tim Limner vyhrál a dostal tři míčky. Stál těsně mimo záběr kamery - necelé dva metry od ní. Při všech třech hodech se netrefil. Trvalo devět záběrů, než odrazy vypadaly věrohodně.
  • Nevada Grey původně vytvořila koncept tohoto filmu před více než deseti lety, kdy napsala oceňovaný scénář "Čtyři báječní přátelé". Místo natáčení se změnilo na severní část státu New York, když producent Guy Violas odjel na dovolenou do svého rodného města Canandaigua ve státě New York a začal scénáristům posílat fotografie krásných míst.