Early Release

47%

Zajímavosti 7

  • Probační úředník Taylorové řekne, že to byla její druhá jízda pod vlivem alkoholu a že nadýchala "1,2 promile". Hladina alkoholu v dechu 1,2 promile by byla smrtelná. Ve skutečnosti bylo naměřeno 0,12 promile, což je nad limitem platným pro všechny státy USA. Všechny státy USA mají limit 0,08 promile.
  • Jedna z postav poznamená, že Taylor byl zločinec. V Massachusetts v době jejího zatčení bylo řízení pod vlivem alkoholu podruhé a držení 1/4 unce marihuany přestupkem. Držení méně než 1 unce marihuany bylo dekriminalizováno koncem roku 2016.
  • Všechna moderní auta, jako je to s dcerou v kufru, mají velká žlutá madla, která otevírají kufr zevnitř, aby nedošlo k náhodnému zachycení. Dcera tedy nemohla být uvězněna uvnitř kufru, jak je znázorněno na obrázku.
  • Scéna s policistou před Taylorovým domem by pro policistu a jeho oddělení znamenala vážnou odpovědnost, protože jí bylo svědkem několik sousedů. Policisté mohou osoby zadržet pouze v případě, že jsou podezřelé ze spáchání trestného činu. Nezákonné zadržení pod záminkou zákona je federálním porušením občanských práv a je vyšetřováno americkým ministerstvem spravedlnosti.
  • Jako odsouzený zločinec by Taylor nesměl navštívit vězení.
  • V jedné ze scén je ukázáno, jak Taylor nahrává hlasem probačního úředníka bez jeho vědomí a snaží se z něj dostat přiznání. V Massachusetts je nezákonné nahrávat telefonní hovor nebo konverzaci s jinou osobou, pokud k tomu předem nezískáte její souhlas. Zákon o odposlechu v Massachusetts je jedním z nejpřísnějších, ne-li nejpřísnějším v zemi.
  • Taylor je zachycena, jak vlastní pistoli, jakmile jí skončila podmínka za druhé řízení pod vlivem alkoholu. Ačkoli podmínkou jejího podmíněného propuštění mohlo být znemožnění držení střelné zbraně za to, co Massachusetts považuje za přestupek, podle federálního práva je massachusettský zákon o řízení pod vlivem alkoholu takový, že i jedno odsouzení za řízení pod vlivem alkoholu činí osobu nezpůsobilou k držení střelné zbraně. Skutečnost, že strávila více než rok ve výkonu trestu odnětí svobody, by z ní podle federálního práva pro účely držení zbraně učinila zločince.