Ron Goossens, Low-Budget Stuntman

62%

Zajímavosti 7

  • Steffen Haars, Flip Van der Kuil: režiséři fiktivního filmu "New Kids III".
  • Ačkoli většina herců (zejména Bo Maerten, Waldemar Torenstra a Tygo Gernandt) hraje sami sebe, Chris Zegers hraje fiktivní verzi herce Winstona Posta.
  • S výjimkou Wesleyho van Gaalena se ve filmu objevují všichni hlavní herci z původního seriálu New Kids on the Block (2007) a spin-offů: Tim Haars hraje Rona, Steffen Haars a Flip Van der Kuil hrají sami sebe a Huub Smit hraje jednoho z návštěvníků Ronova baru. Stejně jako ve filmu Bro's Before Ho's (2013) se van Gaalen jako jediný v tomto filmu vůbec neobjevuje, ačkoli Rona krátce hraje van Gaalenova postava Rikkerta ve filmu-ve-filmu "New Kids III".
  • Všechny filmy, na kterých Ron pracuje, jsou založeny na nizozemských národních traumatech z nedávné historie. Existuje film s názvem "Straight Outta Alpha", titulní parodie na Straight Outta Compton (2015) o vyšinutém střelci, který v roce 2011 způsobil vražedné řádění v obchodním centru v Alphen aan de Rijn; 'De Naald' je o nezdařeném útoku na královskou rodinu v Apeldoornu v Den královny (2009) v Apeldoornu; 'De Damschreeuwer' pojednává o muži, který způsobil obrovský rozruch během slavnostního ceremoniálu v Den památky obětí v roce 2010; nejmenovaný film o silvestrovském požáru v baru ve Volendamu (2001). 'Bokitova pomsta' o gorile Bokito, která utekla ze zajetí v rotterdamské zoo a zranila návštěvníka (2007); 'Dvanáct let piety' (parodie na film 12 let otrokem (2013)) odkazuje na bouřlivé diskuse o filmu 'Zwarte Piet', který mnozí lidé považují za urážlivý kvůli použití černé tváře; a 'Robert M.' o vůdci nizozemské sítě násilníků na dětech, která byla odhalena v roce 2010.
  • Ron Goossens (Tim Haars) dělá kaskadéra pro film "New Kids Part III", kde hraje kaskadérskou verzi postavy Rikkerta, kterého hrál Wesley van Gaalen ve filmech New Kids on the Block (2007), New Kids Turbo (2010) a New Kids Nitro (2011). Jde o případ mimořádně sebereferenčního humoru, protože Haars v těchto třech projektech hrál postavu Gerrieho a všechny (včetně filmu Ron Goossens, Low Budget Stuntman (2017)) režírovali Steffen Haars a Flip Van der Kuil, kteří se objevují i jako režiséři filmu 'New Kids III'.
  • Scény, v nichž Ron Goossens (Tim Haars) padá z budovy, se natáčely v létě na střeše základní školy v Amsterdamu (když byl oblečen jako "Zwarte Piet").
  • Nizozemští režiséři Dick Maas, Tim Oliehoek, Eddy Terstall, Arne Toonen a Martin Koolhoven v něm hrají sami sebe.