Záhadná bouře

74%
Záhadná bouře
V den pádu Berlínské zdi se nad Španělskem točí zvláštní bouře a malý chlapec slyší v domě přes ulici hluk souboje a jde se do obydlí sousedů podívat. Tam spatří muže s krvavým nožem stojícím nad mrtvou manželkou. Chlapec v panice prchá a venku na ulici ho přejede auto. Po mnoha letech přichází identická bouře a Vera Roy najde ve svém domě starou kameru a televizor. Když si chce se svým manželem pustit staré nahrávky, ještě netuší, že působení nevyzpytatelného přírodního jevu jí několikrát změní život takovým způsobem, jaký si do té chvíle nedokázala ani představit.



Pete69
Pete69
29 898 bodů
8
Třetí film Oriola Paula a dávám mu zatím nejméně a to skvělých 80%, budu se muset podívat na zbytek jeho režijního díla. Filmy o efektu motýlích křídel mě vždy baví a i když jsem viděl i lepší, toto je také paráda s hustou atmosférou. Závěr by mohl být lepší a trošku méně předvídatelný, ale i tak jsem si film hodně užil.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Oriol mě už 2x uzemnil, tenhle remake Frekvence říznutý mexickou telenovelou a jihokorejskou romantikou mě ale tentokrát minul. Ale jenom lehce.
Mikik4444
3 911 bodů
10
Trošku mi to připomněli film Zítra ráno vstanu a opařím se čajem ale bylo to dobrý. Zajímavé a koukatelné od začátku do konce. Film který nemá nudné chvíle.

Dodatečné informace

Původní název:
Mientras dure la tormenta (více)
  • Španělsko Záhadná bouře
  • Španělsko Mientras dure la tormenta
  • Španělsko Mirage
Premiéra v ČR:
22. 3. 2019
Distributor:
Netflix
Země původu:
Španělsko
Tržby:
17,33 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch