Prospect

59%
Prospect
Prospect
Otec a dcera cestují vesmírem a na mnohdy pustých vesmírných tělesech se snaží těžit drahokamy, které jim umožní vymanit se konečně z bídy a tuláckého života. Jejich poslední zastávkou je neznámý měsíc, v jehož jedovatých lesích se nicméně skrývají nejen drahokamy, ale také nebezpečí v podobě místních obyvatel. A honba za zbohatnutím se záhy změní v boj o přežití, v němž nemá nikdo nic jisté. Nečekejte science fiction nabité CGI. Psychologicky laděný Prospektor stojí na hereckých výkonech Pedra Pascala a Sophie Thatcher a podmanivém prostředí nepřátelské planety, kterou zajistilo natáčení v deštném pralese Hoh ve Washingtonu.



hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Pascal zase jednou skvělý a klube se nám tady (prozměnu) další silná herečka. Prospect mě ale zrovna moc nebavil, ta premisa i přes tu neoriginalitu zajímavá je, ale celé to je takové ospalé.
Klajnik
Klajnik
8 615 bodů
4
LIVINGDEAD dal odpad. Prý na levné sračky nemá čas. Ale on je debil - přesně to jsem mu jednou napsal. Odpověděl mi. "Ty máš co říkat, když si dal World War Z 5/5," říkal. On to hodnotil 4/5. Mě na jednu stranu přišlo hodně levné to, jak postava Pitta to měla všechno strašně jednoduché. Toho jsem si vážil i ve filmu Outlaw King, u kterého jsem se ptal: "Jak moc bude král Skotska muset ještě trpět?" LIVINGDEAD, ale asi není člověk, které by takovéto osvěžení, které přidává na realističnosti a vážnosti příběhu. Mě se to zdá osvěžující po všech těch blockbusterech. Prospect je takový malý snímek, který se snaží být na jednu stranu atypický, ale na druhou je dosti průměrný. Moc tam toho člověka nezaujme. Škoda.

Dodatečné informace

Původní název:
Prospect (více)
  • USA Prospect
Země původu:
USA, Kanada
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné