Dirty Dead Con Men

48%

Zajímavosti 3

  • Tři rockové/funkové písně ze 70. let, které ve filmu zazněly, byly od skupiny Casablanca z počátku 70. let. Otec Kevina Interdonata byl baskytaristou v místní skupině z NJ a Kevin jako dítě vyrůstal na starých deskách Casablancy. Když nastal čas najít hudbu pro DDCM, Kevin se s tím obrátil na svého otce a ti oslovili majitele kapely ze 70. let. Tím se po 45 letech znovu setkali jeho otec Dennis a zpěvák a skladatel Terry Fabrizio. Terry laskavě dal souhlas k použití těchto nikdy nevydaných písní, přičemž sám ani nevlastní jejich kopie. Singlová deska byla jedinou dochovanou nahrávkou skupiny Casablanca a bude žít navždy v Dirty Dead Con Men.
  • Film, který hraje na malé televizi a na který se Kook (v podání herce Petera Dobsona) dívá ve svém přívěsu, je ve skutečnosti oceněný krátký film Petera Dobsona WHITE MULE. Produkce neměla peníze na to, aby sehnala nějaké záběry, a tak se rozhodla použít Peterův film.
  • DDCM je čtvrtým společným projektem Kevina Interdonata a Brandona Heitkampa. Společně si zahráli také ve filmu BAD FRANK (2017), který také produkovali.