Dying for the Crown

41%

Zajímavosti 5

  • Andrea omráčí Jasmin tím, že ji udeří taserem do zadní kapsy džínů. Taser je méně než smrtící zařízení, které lidi neomráčí. Jeho účinky by se také minimalizovaly, protože prochází dvěma vrstvami džín. Aby byl taser maximálně účinný, musí se dostat do kontaktu s kůží.
  • Logo na dodávce květinářství říká, že Country Squire Florist slouží Louisville od roku 1973. Ve filmu bylo ukázáno, že Isabelle otevřela obchod někdy po střední škole. Vzhledem k tomu, že maturovala v roce 1998, nebylo by možné, aby podnikala v roce 1973. To prozrazuje, že použitá dodávka pocházela ze skutečného podniku v Louisville, se správnými webovými stránkami a telefonním číslem.
  • Úvodní záběry jsou pořízeny ze skutečné střední školy Fern Creek v Louisville ve státě Kentucky.
  • Jared Isaac je třicetiletý herec, který hraje sedmnáctiletého mladíka. Na fotografii ze střední školy má značné strniště vousů.
  • Na webové stránce dodávky je napsáno countrysquirelousiville. Jedná se o skutečný podnik v Louisville ve státě KY a telefonní číslo na dodávce je skutečné číslo podniku, nikoli obvyklé hollywoodské číslo 555. Stejně tak telefonní číslo na Mollyině vizitce je 502-746-2864, což je skutečné telefonní číslo z oblasti Louisville ve státě KY.