Mrazivý lov

44%
Mrazivý lov
Plakát traileru

Když veteránce z mise v Afghánistánu unesou syna, musí začít jednat. Podle dohody ho má vykoupit penězi, které její otec dlužil vůdci bandy. Při předávce však Claire dva z únosců zastřelí a vydá se do hor zachránit syna na vlastní pěst... Clair si jede na smluvené místo vyzvednout svého syna, veze finanční obnos, který po ní chtějí únosci. Ti ale syna nevezou a strhne se přestřelka. Jeden z lupičů prchá do divočiny a Clair je mu v patách. Všude kolem se stahují hladoví vlci, brzy je jasné, že aby přežili, musejí se oba ztracenci v lese spojit a najít cestu ven. Clair se dozvídá, že jejího syna má gauner, kterému říkají Otec. Ten si osvojuje ukradené děti a prodává je klientům, kteří mají zájem. Sám je to psychopat, u kterého není jasné, co za chvíli provede. Syna Clair opravdu drží v lesích a míří s ním na chatu, kde se má domluvit předání dítěte klientovi... (TV Prima)




Pete69
Pete69
29 851 bodů
3
Titulky a při nich pětiminutový průlet krásnou krajinou.. asi nejlepší je úvod, než se objeví první herci, protože potom je hned jasné, že budete sledovat film třetí, čtvrté kategorie. Céčkové přestřelky i souboje. Styděl jsem se za aktéry, kteří v tom museli hrát. Nejlepší herci byli vlci a když byli na scéně, bylo na co koukat. 30% za přírodu a vlky.
blazma
blazma
4 928 bodů
2
Ginu Carano jsem si oblíbil ve všech mini rolích kde se objevila, pak přijde tento snímek a jedna z mála hlavních rolí a proč to musí dopadnout tak špatně a nezajímavě. Strašná škoda, doufám že se jí poštěstí a dostane pod ruku jiné projekty s kterými se ukáže. Tento film nic méně neukázal vůbec nic.

Dodatečné informace

Původní název:
Daughter of the Wolf (více)
  • Kanada Mrazivý lov
  • Kanada Daughter of the Wolf
Země původu:
Kanada
Rozpočet:
7 mil. USD
Ocenění:
Žádná ocenění