Vida

68%

Zajímavosti 4

  • První nahé scény Melissy Barrery. V jednom rozhovoru uvedla, že to bylo velmi těžké. "Pro mě bylo velmi těžké smířit se s tím, že budu muset hrát nahou, protože to bylo poprvé, co jsem to musela udělat. Bylo to těžké. Je to opravdu těžší, než si myslíte. Pro některé lidi to nemusí být těžké, ale právě proto je tak důležité každého respektovat. Pokud někteří herci řeknou, že nikdy nebudou hrát nahé, je to v pořádku, a pokud jsou někteří herci ochotni jít úplně nazí, tak je to taky v pohodě. Je důležité respektovat cestu každého z nás a jeho otevřenost." Barrera řekla, že odmítla hrát v plné frontální nahotě, ale souhlasila s tím, že bude nahoře bez a v několika scénách ukáže holý zadek.
  • Starz se rozhodla seriál ukončit ve třetí sérii, přestože jeho tvůrkyně Tanya Saracho prohlásila, že má příběhy na několik dalších let. Bylo jí to řečeno předem, aby mohla příběh uzavřít, ale původně ohlášených 10 závěrečných epizod bylo nakonec 6.
  • Tvůrkyně Tanya Saracho zrušila plánovanou dějovou linii, v níž se Emma, Nico a Baco měli ocitnout v milostném trojúhelníku, když se dozvěděla, že 3. série bude mít pouze 6 dílů.
  • Hvězdy Mishel Prada a Melissa Barrera v rozhovoru hovořily o tom, jak se svlékaly a natáčely sexuální scény. "Dělali jsme zkoušky a pak bylo všechno jasné. Jako třeba, dobře, půlka zadku, boční prsa, celá prsa, cokoliv," řekla Prada. "Někdy se to na place změní, ale vím, že pro mě to byla vždycky moje volba. V mnoha ohledech to byl alespoň pro mě velmi mechanický proces." Barrera řekla: "Pro mě bylo velmi těžké smířit se s tím, že budu muset dělat nahotu, protože to bylo poprvé, co jsem to musela dělat. Bylo to těžké. Je to opravdu těžší, než si myslíte. Pro někoho to možná těžké není, ale právě proto je tak důležité každého prostě respektovat... Nikdy jsem si nemyslela, že budu v životě dělat nahotu, a pak přišel tenhle seriál a nahota se vyžadovala. Když jsem šla na konkurz, na rozpisu bylo napsáno: 'Úplná nahota nutná. V seriálu samozřejmě nejsme úplně nazí. Někteří muži jsou úplně nazí a někteří herci, kteří v seriálu hostují, jsou úplně nazí. Mluvili jsme o tom a já jsem [tvůrkyni] Tanye [Saracho] řekla, že do toho půjdu, ale nechci být úplně nahá. Takže to respektovala. Protože je toho hodně. Už jenom to, že jsem šla nahoře bez, pro mě byl takový proces." Když se jich zeptali na odhalování zadků, obě přiznaly, že o nic nejde, protože to nepovažují za "nahotu". "Upřímně si myslím, že důvod je ten, že jako každý má zadek a vypadá to u všech stejně. Všichni mají stejný zadek," řekl Barrera. "Mám pocit, že ženy a muži, kteří nechtějí jít jako full frontal je, protože to cítí jako něco, co je velmi 'moje'. Muži někdy nechtějí ukázat svůj penis, protože je to něco, co je velmi soukromé."