Zrod komiksových superhrdinů

?
Zrod komiksových superhrdinů

Oslavujte a vydejte se s námi napříč pětasedmdesátiletou historií DC Comics, do míst, kde se zrodil Batman, Superman, Wonder Woman, Green Lantern, Captain Marvel a mnoho dalších superhrdinů. V roce 1934 bylo založeno nakladatelství National Allied Publications, společnost, z níž se jednoho dne stane DC Comics. Později, v roce 1938 se v Action Comics 1 objevil první superhrdina, a tak svět poznal Supermana. Další ikony postupně následovaly. Dnes DC Comics publikuje více než 80 titulů měsíčně, přibližně tisíc vydání ročně a stavá se tak největším a nejrozmanitějším vydavatelem komiksů v anglickém jazyce na světě.(HBO Europe)



Režie:
Scénář:

Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8.5
Dokument pro komiksové nadšence a hlavně fandy DC Comics. Zajímává vás historie komiksu? Jak vznikli ti nejznámější komiksoví superhrdinové? To vše a mnohem víc se v tomto dokumentu dozvíte! Škoda jen, že je dokument zaměřen na DC a né na celý komiksový vesmír. Jenže to by pak nebyl dokument na 90 minut ,ale na hodiny.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Strašně moc informací, ale podané takovou formou, že po skončení jsem z toho měl v hlavě slušný guláš. Asi jsem doufal v něco víc user friendly.

Dodatečné informace

Původní název:
Secret Origin: The Story of DC Comics (více)
  • USA Zrod komiksových superhrdinů
  • USA Secret Origin: The Story of DC Comics
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění