Doux-amer : cacao bio du Ghana

?
Doux-amer : cacao bio du Ghana
Doux-amer : cacao bio du Ghana
Ghanské kakao se mění ve vynikající švýcarskou čokoládu. Jak ale mohou chudí farmáři sdílet zisky z tohoto prosperujícího obchodu? Yayra Glover, občan Ghany i Švýcarska, má vizionářský nápad. Chce pomoci pěstitelům kakaa dosáhnout větší nezávislosti a lepších životních podmínek prostřednictvím produkce organického kakaa. Film sleduje Yayru při rozvoji jeho projektu, pro který se obětuje. I přes obtíže, kterým čelí při získávání finančních prostředků od ghanských úřadů, zůstává věrný své vizi a nakonec se mu poprvé podaří doručit kakaové boby švýcarskému výrobci čokolády.


Dodatečné informace

Původní název:
Bittersweet (více)
  • Doux-amer : cacao bio du Ghana
  • Francie Bittersweet
  • Francie Zartbitter
Země původu:
Francie
Ocenění:
Žádná ocenění

Našli jste chybu nebo něco chybí? Napište nám.