Bro's Before Ho's

64%

Zajímavosti 3

  • Název tohoto filmu by se měl ve správné angličtině psát "Bros Before Hos", ale často se vyskytuje jako "Bro's Before Ho's", což je pravděpodobně důsledek aplikace holandských pravidel pravopisu a výslovnosti na anglický název (forma bez apostrofů by mohla být pro Holanďany matoucí). Oficiální plakát k filmu tento problém obchází tím, že písmeno S zobrazuje menším písmem.
  • Wesley van Gaalen je jediným členem hlavního hereckého obsazení filmu "New Kids" (2007) a jeho následných spin-offů, který se žádným způsobem nepodílel na filmu "Bro's Before Ho's". Tim Haars hraje Maxe, Huub Smit hraje Jordyho a režiséři Steffen Haars a Flip Van der Kuil jsou krátce k vidění jako účastníci soutěže Lingo.
  • V polovině titulků je ukázáno, jak pacienti psychiatrické léčebny přehrávají několik slavných filmů. Jako poslední předvádějí film "New Kids Turbo" (2010), v němž si zahráli herci Tim Haars a Huub Smit a který rovněž napsali a režírovali Steffen Haars a Flip Van der Kuil. Postava Huuba Smita Jordyho totiž zosobňuje postavu New Kids "Richarda", což byla role, kterou Smit hrál ve filmu "New Kids Turbo" (2010).