Brácha za všechny peníze

67%
Brácha za všechny peníze
Plakát traileru
Honza a Zuzana mají dvouletou holčičku Martinu a Prcek se rozhoduje kam po skončení devítky. Opět se můžete podívat do prostředí plochodrážních stadionů, opět před Martinem vyvstane problém, s nímž si dospělí nedokáží poradit, a tak nezbývá, než dát s kamarádkou Magdou hlavy dohromady a vymyslet jak na to. Problémem je i tentokrát bráchova tvrdohlavost, řada nedorozumění a malicherností vedoucích téměř k rozpadu mladého manželství. A je na Martinovi, aby Honzu se Zuzanou opět usmířil. Vedle toho má ovšem Martin své vlastní problémy, neboť by chtěl být zootechnikem, zatímco rodiče se ještě nedohodli jestli bude inženýrem nebo automechanikem.



Pete69
Pete69
29 898 bodů
6.5
Utahaná komedie s minimem humoru. Nezachrání to ani Vladimír Menšík s Josefem Bláhou, kteří film sice rozsvítí, ale mají žalostně málo prostoru, naštěstí o trošku více, než v pvnímu dílu, proto dávám o 5% více. Prcek mi místy leze vyloženě na nervy a ani Libuše šafránková, kterou mám rád se v tomto neslavném kousku příliš neblýskla. Nechápu, že film dostává v televizi tolik prostoru.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7
Poslabší pokračování, přesto však kvalitní film.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
5.5
Pokračování filmu "Můj brácha má prima bráchu", jako obvykle horší. Prcek už není prcek, ze všech výkonů zase "vyčuhuje" jen Vladimír Menšík a snad ještě Josef Bláha. Pouze scéna, kdy už dospělý Martin (někdejší Prcek) si jde koupit s velkými rozpaky jistý druh drogistického zboží, je tak trošku úsměvná.

Dodatečné informace

Původní název:
Brácha za všechny peníze (více)
  • Československo Brácha za všechny peníze
  • Československo A bátyám öccse minden pénzt megér
  • Československo Drogocenny braciszek
  • Československo Mi hermano vale un tesoro
  • Československo Un frate formidabil
Premiéra v ČR:
1. 5. 1979
Země původu:
Československo, Česká republika, Slovenská republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Brácha za všechny peníze


Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch