Isn't It Romantic

57%
Isn't It Romantic

Natalie (Rebel Wilson) je ambiciozní newyorská architektka, kterou nikdo nebere v práci vážně a podobně se jí nedaří v osobním životě. Jednoho dne se jí v metru pokusí zloděj okrást o kabelku, Natalie se udeří do hlavy a zůstane v bezvědomí. Po probuzení zjišťuje, že se její život proměnil v tu nejhorší noční můru, jakou si mohla představit - romantickou komedii. A ona v ní má hlavní roli!




martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 440 bodů
8
Že jsou romantické příběhy jeden ohromný kýč? Tak o opaku diváky přesvědčí newyorská architektka robustnější postavy Natálie, která se po určité nehodě ocitne v životě plného všeho romantismu, které sama na romantických příbězích bezostyšně kritizovala. Zkrátka, jakoby byla přímo v nějakém romantickém filmu, tudíž na vlastní kůži prožívá typickou romantickou dějovou šablonu. Filmu tedy nechybí nadsázka, uhrančivost, humor a spousta velice známých romantických hitů v podobě soundtracku. O žádné veledílo se samozřejmě nejedná. V parodování pravidel romantického žánru se netlačí na pilu a tak scény nevyznívají křečovitě, jako u parodií na podžánr hororu slasher. Hlavní hrdince i přes svou postavu a charakter zůstává určitý půvab a pochopení. Ženy jí podobné by se snad v ní mohli i vzhlédnout. Jde tu hlavně o sebedůvěru, což znamená, že i robustní ženy mohou najít velkou lásku a prožít stejné chvíle, jako 'hubeňourky'. Úsměvný snímek s taneční choreografií na ulici po vzoru Bollywoodu na konci, spíše k odpočinku a především pro ženy, které příběh daleko lépe pojmou v celé své okázalosti a přesvědčení.
Toren
Toren
5 165 bodů
6
6/10. Překvapivě dobře fungující zrcadlo na slaďárny, které se nebojí střílet do vlastních řad. Všichni si uvědomují, co točí - takže atmosféra je uvolněná a parodické fóry umí na necelou hoďku a půl pobavit, Pohodová věc na odpolední chillování. A to jsem si myslel, že budu trpět. Více: https://www.youtube.com/watch?v=OuH-RXja2FY
Marcos22
Marcos22
994 bodů
4
"Vizuálně působivá parodie na romantické komedie, a jejich společné charakteristické prvky." 😕

Dodatečné informace

Původní název:
Isn't It Romantic (více)
  • USA Isn't It Romantic
  • USA Jak romantycznie!
  • USA Megarromântico
  • USA Nije li romanticno?
  • USA ¿No es romántico?
  • USA No není to romantika?
  • USA Non è romantico?
  • USA Τι ρομαντικό!
  • USA Хiба це не романтично
Premiéra v ČR:
28. 2. 2019
Země původu:
USA
Rozpočet:
31 mil. USD
Tržby:
48,8 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Isn't It Romantic je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch